Valorant hesabım çalındı

Albatheusxd

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Streamer/Gamer
Bugün hesabıma girdim güzelce oynadım ancak az önce hesabıma girmeyi denediğimde hesabımın çalındıgı fark ettim. Maili değişmişti şu anda giriş sağlayamıyorum. Bilet atıyorum kendi hesabımda olmadığım için gitmiyor. Başka hesaba giriyorum " oturum açma bilgilerini doğrulamaya çalışırken bir hata oluştu," hatası alıyorum. Ne yapacağımı şaşırdım.

Bugün hesabıma girdim güzelce oynadım ancak az önce hesabıma girmeyi denediğimde hesabımın çalındıgı fark ettim. Maili değişmişti şu anda giriş sağlayamıyorum. Bilet atıyorum kendi hesabımda olmadığım için gitmiyor. Başka hesaba giriyorum " oturum açma bilgilerini doğrulamaya çalışırken bir hata oluştu," hatası alıyorum. Ne yapacağımı şaşırdım.
Bilet atamadınız mı anlamadım?

Az önce bilet atmaya çalıştım başka bir durumla alakalı ben de aynı hatayı alıyorum malesef bilet sisteminde bir sıkıntı var gibi. Merak etmeyin 2 3 gün sonra da 1 hafta sonra da elinizde yeterli kanıt varsa o hesabın size ait olduğuna dair hesabı alırsınız rahat olun.

Aynı durumu @Ayva de yaşıyor, Discord Valorant TR sunucusunda da bu tip vakalar çok olmuş hatta birinin hesabı satışa koyulmuş yazdığına göre. Riot'a bağlı bir hata olmalı bu.

Siz şimdiden ilk mailiniz ilk vp alışverişiniz ilk skininiz gibi eşsiz ve hesabına özgür şeyleri hatırlamaya çalış mümkünse dekont tarzı alışverişini kanıtlayacak belgeler topla ticket atabilir hale gelince hiç uğraşmadan hesabını alırsın. Bu arada bu yüzden valorantta hesap satın almak hiç mantıklı olmuyor isteyen istediği gibi hesabı geri alabiliyor.

İade politikalarının değişmesiyle alakalı bilet sisteminde yaklaşık on gündür süren sıkıntılar mevcut. Düzelttikleri zaman bilet attığınızca olumlu sonuçlanır umarım.

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Hesabınızın çalındığını düşünmüyorum büyük ihtimalle şu son iade politakasından sonra bir sıkıntı ve yoğunluk olduğundan çöküyor. Düzeltirler.

Çok teşekkür ediyorum, elim ayağım birbirine dolandır birden. Maddi değeri yüksek bir hesap çünkü.

şöyle bir mesaj geldi, ama ne demek istediğini anlamadım son kısımda.
1662566510091.png

şöyle bir mesaj geldi, ama ne demek istediğini anlamadım son kısımda. Eki Görüntüle 1510637
Eğer şifre sıfırlama veya standart hesap kurtarma yöntemleri işe yaramadıysa bize bunu mail yolu ile bildir diyor. Sonrasında sana hesabına ait bilgi istedikleri sorular olan bir form gönderecekler. O formda en az 5 soruya doğru cevap vermen gerekiyor ki hesabını sana geri verebilsinler.

Eğer şifre sıfırlama veya standart hesap kurtarma yöntemleri işe yaramadıysa bize bunu mail yolu ile bildir diyor. Sonrasında sana hesabına ait bilgi istedikleri sorular olan bir form gönderecekler. O formda en az 5 soruya doğru cevap vermen gerekiyor ki hesabını sana geri verebilsinler.
O atılan maile karşılık cevap maili yazıyoruz demi tekrardan ticket açmaya gerek yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı