Valorant hesabım çalındı

YALNIZKEREM

Decapat
Daha fazla  
Valorant hesabım düne kadar oynadım ama dün saat 11 civarı e-posta geldi görsel olarak paylaştım ve şok oldum. Riot Games destek ekibi sitesine yazdım hesabım çalındı diye ama bilmiyorum hesabımı geri alabilecek miyim? Hesabımı hiç kimseye paylaşmadım sadece ofis PC ve kendi evimin PC'den girdim hesap doluydu en az 6K gitti.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240727_102918_Gmail.jpg
    Screenshot_20240727_102918_Gmail.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 96
Son düzenleyen: Moderatör:
Valorant hesabım düne kadar oynadım ama dün saat 11 civarı e-posta geldi görsel olarak paylaştım ve şok oldum. Riot Games destek ekibi sitesine yazdım hesabım çalındı diye ama bilmiyorum hesabımı geri alabilecek miyim? Hesabımı hiç kimseye paylaşmadım sadece ofis PC ve kendi evimin PC'den girdim hesap doluydu en az 6K gitti.
Hocam ilk mail, ilk satın aldığınız silah skini gibi şeyler istiyor Riot Support. Bunları biliyorsan alırsın.

Benim ilk mailim yoktu, fakat aldığım tüm ilk skinleri neredeyse hatırlıyordum. Bir de beta bitiminden beri aldığım tüm vp kodlarını, alışveriş faturalarını vs maile ekleyip gönderdim. Hesabı geri alabildim.

Benim ilk mailim yoktu, fakat aldığım tüm ilk skinleri neredeyse hatırlıyordum. Bir de beta bitiminden beri aldığım tüm VP kodlarını, alışveriş faturalarını vs maile ekleyip gönderdim. Hesabı geri alabildim.

Bana attıkları maile göndereem olur mu e- faturaları?

Ticket gönderin.

Gönderdim ama kesin hesabı geri vercekleri söz konusu değil.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240727_133057_Gmail.jpg
    Screenshot_20240727_133057_Gmail.jpg
    63,4 KB · Görüntüleme: 75
Bana attıkları maile göndereem olur mu e- faturaları?

Gönderdim ama kesin hesabı geri vercekleri söz konusu değil.
Bilemedim hocam bir kere ticket attıysanız bekleyin bence cevap olumsuz gelirse tekrar atıp faturaları atarsınız. Kullanmış olduğunuz epin kodları da çok önemli. Bir de almış olduğunuz skinleri sırasıyla yazarsınız

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı