Valorant hesabım çalındıktan sonra askıya alındı

RowiiBey

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Valorant hesabım çalınmış ve Riot Games'in kendi sitesinden 2-3 soruya doğru cevap vererek geri aldım fakat Valorant'a girdiğimde
İlk girdiğimde "kalıcı uzaklaştırma üçüncü parti yazılımdan askıya alındı verilen ceza geri alınmayacak" diyor. Tamam dedikten sonra "bu oyuna erişim askıya alındı daha fazla bilgi al" diyor ticket açtım 3-4 güne döneriz dedi dönmediler, sizce kalkar mı askıya alınma?

Merhaba, Valorant hesabım çalınmış ve Riot Games'in kendi sitesinden 2-3 soruya doğru cevap vererek geri aldım fakat Valorant'a girdiğimde
İlk girdiğimde "kalıcı uzaklaştırma üçüncü parti yazılımdan askıya alındı verilen ceza geri alınmayacak" diyor. Tamam dedikten sonra "bu oyuna erişim askıya alındı daha fazla bilgi al" diyor ticket açtım 3-4 güne döneriz dedi dönmediler, sizce kalkar mı askıya alınma?
Kalkacağını düşünüyorum ama Riot Games'in rezil ticket sistemi daha uzun bi süre ticketa yanıt vermez.

Hocam evet gerçekten bu kadar büyük bir frimanın bu kadar nasıl berbat bir ticket sistemi var aklım almıyor umarım banım kalkar.
yeni hesap açıp bir oyuna girmeyi denemeni tavsiye ederim
hwid ban senin hesabına etki ettiyse kaldırmazlar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı