Valorant hesabım mı çalındı?

Bilgisayara keylogger yedirildiyse şifreni değiştirmen bir işe yaramayabilir.
Gine de değiştir tabii internet kafelerde bazı bilgisayarlara reset atılmasına rağmen aktif kalan Keylogger'lar olduğunu duymuştum. Hiç internet kafede oynadınız mı?
Bütün sistemler bir bilgisayara bağlı olduğu için ana makineye atılan Keylogger sıkıntı çıkartır. Yan sisteme reset atsan bile ana makineden silinmediği sürece Keylogger gitmez.

Galiba Valorant hesabıma biri giriyor çünkü oyuna girerken bir yazı çıktı, oturumu kapat diyordu. 1 saniye sonra gitti ve oyuna girdiğimde grafik ayarları fullenmişti. Ben grafik ayarlarını en düşükte kullanıyordum. Oyun hatası mı? Hesabıma biri mi girdi?

Gmail'ini değiştirin şifreyi de değiştirin sorun çözülür.

Bütün sistemler bir bilgisayara bağlı olduğu için ana makineye atılan Keylogger sıkıntı çıkartır. Yan sisteme reset atsan bile ana makineden silinmediği sürece Keylogger gitmez.

Aynen genelde tek sunuculu sistem kullanıyorlar ancak sadece sunucu içinden belirtilen veya belirlenen bir sisteme tek başına keylogger bırakmak mümkün diye biliyorum.
Neyse konudan çok sapmadan ilk şifre ve mailini değiştirdikten sonra bilgisayarında keylogger var mı kontrol etmelisin internette rehber niteliğinde videolar var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı