Nunezabi27
Centipat
Daha fazla
100 lira ne hocam naptınızRiot hesap alışverişlerinde hesaplar kolayca geri alınabildiği için güvenilirliği düşük. Bu sebeple en dolu hesabın bile 100₺ den fazla ederi yoktur bence.
Hocam kimseyi madur etmem oradan alışveriş yapılmıyor mu zaten hesabı satma niyetinde değilimHesabı satarken hesabın satıldığı tespit edilirse hesap gider. Bu bakımdan böyle illegal şeylere para verilmez, ki RİOT hesap sözleşmesinde de hesabın tamamen kişisel olup satılamayacağını da belirtmiştir. Bu bakımdan bu hesap para etmez. İtemsatış var diyecek olursan itemsatışta her gün bilmem kaç kişi mağdur oluyor ki bende onlardan birisiyim.
Rank kassam değeri artarmi1000-1200. Rankı ve seviyesi düşük.
Hesabın Satıldığı nasıl anlaşılacak belki taşındım başka yerde oynuyorum?Hesabı satarken hesabın satıldığı tespit edilirse hesap gider. Bu bakımdan böyle illegal şeylere para verilmez, ki RİOT hesap sözleşmesinde de hesabın tamamen kişisel olup satılamayacağını da belirtmiştir. Bu bakımdan bu hesap para etmez. İtemsatış var diyecek olursan itemsatışta her gün bilmem kaç kişi mağdur oluyor ki bende onlardan birisiyim.
3100 lira yatırdim olarak gözüküyor.
1 adet Pass.
Yağmacı op.
RGX vandal.
Özel hareket Phantom.
Zifir clasic.
Kuronomi şerif.
Asil Guardian.
Asil Karambit.
Hesap 130+ seviye.
Silver 2
21 oyuncusu.
Bilgisayar ile tamamen vedalaşmayacaksanız ve çok acil değilse satmayın. Ben yaptım 1 ay sonra tekrar oynamak istediğimde sıfırdan başladım. Hep satarken bir daha girmem diye satılıyor zaten ama sonra işler değişiyor. Oradan kazandığınız 700-1000 TL 1 günde harcanacak para zaten. Dediğim gibi acil paraya ihtiyacınız yoksa.3100 lira yatırdim olarak gözüküyor.
1 ADET PASS
YAĞMACI OP
RGX VANDAL
ÖZEL HARAKET PHANTOM
ZİFİR CLASİC
KURONOMİ ŞERİF
ASİL GUARDİAN
ASİL KARAMBİT
Hesap 130+ seviye
Silver 2
21 oyuncusu
Teşekkürler hocam yorumunuz için cansıniz satma niyetinde değilim zaten ederine öğrenmek için açtım konuyuBilgisayar ile tamamen vedalaşmayacaksanız ve çok acil değilse satmayın. Ben yaptım 1 ay sonra tekrar oynamak istediğimde sıfırdan başladım. Hep satarken bir daha girmem diye satılıyor zaten ama sonra işler değişiyor. Oradan kazandığınız 700-1000 TL 1 günde harcanacak para zaten. Dediğim gibi acil paraya ihtiyacınız yoksa.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.