Valorant hesabım neden kısıtlandı?

amaterasuZ

Femtopat
Daha fazla  
Hesabı bir yerden satın almadım, kendim kurdum. Oyunda 3. bir yazılım, küfür vs etmedim. Sohbet kısmından yazı bile nadir yazıyordum ama bir sabah girdiğim de şöyle bir hata ile karşılaştım. Desteğe yazdığım da ise BlinDz adlı bot 3-4 gün içinde ekibimiz size geri dönüş yapacak diyor ama 7.8 saat sonra destek talebim çözüldü olarak kalıyor. Ben bu kısıtlamayı neden yediğimi öğrenmek ve kaldırılabiliyorsa kaldırmak istiyorum? Bir fikri olan var mı?

vava444.png

Hesap kilitli diyor biri hesabınızı çalmış ya da çalmaya çalışmış. Desteğin size sorular sorması gerekiyor cevaplarsanız açılıyor.

Hesabı bir yerden satın almadım, kendim kurdum. Oyunda 3. bir yazılım, küfür vs etmedim. Sohbet kısmından yazı bile nadir yazıyordum ama bir sabah girdiğim de şöyle bir hata ile karşılaştım. Desteğe yazdığım da ise blindz adlı bot 3-4 gün içinde ekibimiz size geri dönüş yapacak diyor ama 7.8 saat sonra destek talebim çözüldü olarak kalıyor. Ben bu kısıtlamayı neden yediğimi öğrenmek ve kaldırılabiliyorsa kaldırmak istiyorum? Bir fikri olan var mı?

Eki Görüntüle 2241537

Hileyle Duo girdiysen oda banlandıysa 6 ay ban yiyorsun.

Hileyle Duo girdiysen oda banlandıysa 6 ay ban yiyorsun.

Hocam oyun içi takıldığım ve rankı yüksek insanlar elbette vardı ama hiçbirinin hile kullanıp kullanmadığını bilmiyorum. Benim sıkıntım, sinirim desteğin neden bu kadar tarihe kadar vermiş olduğu? Bir sebep yazmadan çözüldü olarak işaretliyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı