bevveR Hectopat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 55 4 Nisan 2021 #1 Dün bilgisayarı kapattım açtım, hesabımdan çıkış yapmıştı. Hesaba giriş yapmayı denedim ama olmadı. Hesap kendi kendine isim değiştirmiş. Yaklaşık 1000 TL'lik skin vardı, ne yapabilirim? Beta hesap değildi.
Dün bilgisayarı kapattım açtım, hesabımdan çıkış yapmıştı. Hesaba giriş yapmayı denedim ama olmadı. Hesap kendi kendine isim değiştirmiş. Yaklaşık 1000 TL'lik skin vardı, ne yapabilirim? Beta hesap değildi.
Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 4 Nisan 2021 #2 Hesabı satın mı almıştınız? Artı 0 Eksi
T3tracon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.174 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #3 Hesap çalınmış olabilir. Artı 0 Eksi
Arocyn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2018 Mesajlar 2.050 Çözümler 18 Yer Burdur Krallığı 4 Nisan 2021 #4 Ticket at Riot'a. Onlar halledecektir. Artı 0 Eksi
KS KS bevveR Hectopat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 55 4 Nisan 2021 #5 Blondie dedi: Hesabı satın mı almıştınız? Genişletmek için tıkla... Evet, oyundan kendi isteğim ile çıkış yaptım, sonra hemen girdim, giriş yapamadım. Hesabı satın aldığım kişi kuzenim zaten. Geri alması imkansız. Arocyn dedi: Ticket at Riot'a. Onlar halledecektir. Genişletmek için tıkla... Attım da kesin çözülür mü? Bazı kişilerin başına da gelmiş bu olay. 1000 TL be, 1000 TL. T3tracon dedi: Hesap çalınmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Kuzenimden aldım hesabı. Çalınması imkansız. Tüm bilgileri değiştirmiştim. Oyundan çıktım, sonra giriş yapamadım. Tüm bunlar 1 dakika içinde oldu. Artı 0 Eksi
Blondie dedi: Hesabı satın mı almıştınız? Genişletmek için tıkla... Evet, oyundan kendi isteğim ile çıkış yaptım, sonra hemen girdim, giriş yapamadım. Hesabı satın aldığım kişi kuzenim zaten. Geri alması imkansız. Arocyn dedi: Ticket at Riot'a. Onlar halledecektir. Genişletmek için tıkla... Attım da kesin çözülür mü? Bazı kişilerin başına da gelmiş bu olay. 1000 TL be, 1000 TL. T3tracon dedi: Hesap çalınmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Kuzenimden aldım hesabı. Çalınması imkansız. Tüm bilgileri değiştirmiştim. Oyundan çıktım, sonra giriş yapamadım. Tüm bunlar 1 dakika içinde oldu.