Valorant hesabıma giriş yapamıyorum

Makaleler
1
Yer
Tekirdağ Çerkezköy
Daha fazla  
Arkadaşlar düne kadar aktif kullandığım Valorant hesabıma giriş yapabiliyordum bugün giremiyorum. Kullanıcı adı şifre doğru ama hiçbir şekilde giremiyorum. Maile vs hiçbir şey gelmemiş çalındığını düşünmüyorum ama diğer hesabıma girebiliyorum ne yapmam lazım?

Arkadaşlar düne kadar aktif kullandığım Valorant hesabıma giriş yapabiliyordum bugün giremiyorum. Kullanıcı adı şifre doğru ama hiçbir şekilde giremiyorum. Maile vs hiçbir şey gelmemiş çalındığını düşünmüyorum ama diğer hesabıma girebiliyorum ne yapmam lazım?

Düzeldi mi kanka? Bugün aynısı bende de oldu, giriş yapamıyorum.

Arkadaşlar düne kadar aktif kullandığım Valorant hesabıma giriş yapabiliyordum bugün giremiyorum. Kullanıcı adı şifre doğru ama hiçbir şekilde giremiyorum. Maile vs hiçbir şey gelmemiş çalındığını düşünmüyorum ama diğer hesabıma girebiliyorum ne yapmam

Hayır dostum destekle mail trafiğim oldu bayağı ama hiçbir şey yapmadılar, geçmiş olsun.
kendin düzelte bildinmi peki

Öncelikle hesap bilgilerini doğrulaman lazım. Herhangi bir sorun olursa, lütfen support@riotgames.com adresine bir bilet gönder. Bu, bir Oyuncu Destek Ekibi görevlisinin hesabının durumunu kontrol etmesini sağlar. Fakat söz konusu hesap Hizmet Şartları'nı ihlal etmişse, sorunu çözemeyebileceğimizi lütfen unutma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı