Valorant hesabımın Gmail'i çalındı

adaSe.lb

Zeptopat
Valorant hesabımın Gmail'i çalındı şifresi değişti ama Valorant hesabını şifresini değiştirerek aldım şimdi hesabın mailini değiştirmek istiyorum ama giriş yapmak için doğrulanmış bir e-posta adresine bağlı bir Riot Games hesabı'na ihtiyacın var. Adresini doğrulayabilmen için e-posta adresine bir bağlantı gönderdik. E-posta birkaç dakika içinde sana ulaşmazsa, SSS makalemize göz at. Diyor ne yapmalıyım?

Ticket atın hesabım çalındı diye biz bir şey yapamayız ki.
kanka giriş yapınca Giriş yapmak için doğrulanmış bir e-posta adresine bağlı bir Riot Games Hesabı'na ihtiyacın var. Adresini doğrulayabilmen için e-posta adresine bir bağlantı gönderdik. E-posta birkaç dakika içinde sana ulaşmazsa, SSS makalemize göz at. diyor doğruladım ama ona rağmen

@adaSe.lb Ticket atacaksın. Hesap hakkında sana sorular sorulacak bu süre zarfında hesabın kapatılacak. Doğru cevap verirsen senden yeni bir mail isteyecek yetkili ve hesabını geri açacak. LoL hesabımda böyle olmuştu Valorant için de aynısı geçerlidir diye düşünüyorum.

E farklı hesap açıp yapmayı dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…