300-400 TL arası.Selamlar, Hesapta; 4505 VP, Yağmacı Sheriff, Yağmacı Ghost, Asil 2.0 Frenzy, Yağmacı Spectre, Champions 2022 Phantom, Asil Vandal, Köken Vandal, İyon Operatör ve 2 tane savaş biletinin skinleri vardır. Sizce hesabın değeri nedir?
300-400 TL arası.
Biliyorum fakat piyasa böyle.Sadece VP 300TL zaten cok az demişsin.
Biliyorum fakat piyasa böyle.
Hesaplar satıldıktan sonra hesabın 1. sahibi tarafından geri alınabildikleri için ucuz oluyor hesaplar.Valorant hesap alım-satım piyasasındaki çoğu kişi ölücü bence. Fiyatlar hakkında bilgim yok ama ben kendi hesabımı satmaya çalışırken yatırdığım paranın 1/3'ü, 1/4'ünü teklif ediyorlardı.
Sadece VP 300TL zaten cok az demişsin.
Selam, Hesapta; 4505 VP, Yağmacı Sheriff, Yağmacı Ghost, Asil 2.0 Frenzy, Yağmacı Spectre, Champions 2022 Phantom, Asil Vandal, Köken Vandal, İyon Operatör ve 2 tane savaş biletinin skinleri vardır. Sizce hesabın değeri nedir?
Selam, hesapta; 4505 VP, yağmacı sheriff, yağmacı ghost, asil 2.0 frenzy, yağmacı spectre, champions 2022 Phantom, Asil Vandal, köken vandal, İyon Operatör ve 2 tane savaş biletinin skinleri vardır. Sizce hesabın değeri nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.