Valorant hesabına biri giriyor

ramazanatlgantr

Decapat
Katılım
4 Ağustos 2020
Mesajlar
14
Arkadaşlar hesabıma biri giriyor. Şifremi, hesabıma kayıtlı Gmail'i ve o Gmail'in de şifresini değiştirdim. Yani her türlü güvenliği aldım ama halen girebiliyor. Hesabı bilgisayarına kaydetmiş olabilir yani oyunu açtığında direk benim hesabıma giriyordur ama şifreyi değiştirince atması lazım değil mi? Atmasa bile şifreyi değiştirme yerinde tüm kayıtlı cihazlardan çıkış yap gibi bir seçenek yok. Nasıl hallederim durumu? Yardımcı olabilecek olursa çok mutlu olurum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ya virüs falan var bilgisayarında ya da bir arkadaşına söylüyorsun şifreni oda senden habersiz giriyor girdiğini kabul etmiyor genellikle böyle olaylar böyle oluyor.
 
Riot'a durumu bildirin kullanıcı adının değiştirilmesini talep edin. Kalıcı çözüm 👍.
teşekkür ederim deneyeceğim
Ya virüs falan var bilgisayarında ya da bir arkadaşına söylüyorsun şifreni oda senden habersiz giriyor girdiğini kabul etmiyor genellikle böyle olaylar böyle oluyor.
şifrelerimi biliyorlardı fakat her şeyi değiştirdim yani e postama kadar değiştirdim e postamın da şifresini değiştirdim
 
Keylogger yemiş olabilirsiniz, hangi hacker Valorant hesabımı ne yapsın diye düşünmeyin. Bir arkadaşınız size Keylogger ve ya RAT atmış olabilir. Çünkü o kadar şeyi değiştirmenize rağmen giriliyorsa bana göre tek ihtimal budur yani.
 
Bunun çözümü nedir peki?
Malwarebytes ile tarama yapın, herhangi bir tespit olmaz ise, Kaspersky ve ya ESET ile de tarama yapabilirsiniz. Hiç birinde de tespit çıkmadıysa muthemelen virüs yoktur ama ücretsiz olan K. Virus Removal Tool ile de bir tarama yapın.

KVRT ile yapmanız en doğru sonucu çıkartacaktır. Yine de tespit edilen bir zararlı yazılım yoksa ve kafayı taktıysanız temiz kurulum format atın derim ama gerek yoktur bence o kadarına.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı