Çözüldü Valorant hesabında başkası var

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

keistaken

Femtopat
Daha fazla  
Bir süredir oynamadığım Valorant hesabımda başkası var. Battle Pass bitirmiş, ben 2 yıldır oynamama rağmen tüm karakterler açık, 1-2 tane skin almış. Şimdi Riot'a ticket attım ama o hesabın mailini unuttum. Sizce nasıl geri alabilirim? O hesabı alamazsam da banlatmayı düşünüyorum, bir şekilde ben oynayamıyorsam o da oynayamaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yapabileceğin maksimum şey Riot ticket atıp en son hatırladığın hesabın e postasını şifre ve kullanıcı atıp durumu tatlı bir dille izah etmek.
Yapabileceğin maksimum şey Riot ticket atıp en son hatırladığın hesabın e postasını şifre ve kullanıcı atıp durumu tatlı bir dille izah etmek.

Çözüm
Nedense bugün bir sürü hesap çalınma, hesaba başka birisinin girmesi vakalarıyla karşılaştım. Benimde Riot Games hesabımın e-postasını değiştirmişler. Desteğe e-mail attım. Cevap bekliyorum. Sizde e-mail atmayı deneyin.

O hesabı alamazsam da banlatmayı düşünüyorum, bir şekilde ben oynayamıyorsam o da oynayamaz.
Şu fikre bayıldım bu arada.

Bir süredir oynamadığım Valorant hesabımda başkası var. Battle Pass bitirmiş, ben 2 yıldır oynamama rağmen tüm karakterler açık, 1-2 tane skin almış. Şimdi Riot'a ticket attım ama o hesabın mailini unuttum. Sizce nasıl geri alabilirim? O hesabı alamazsam da banlatmayı düşünüyorum, bir şekilde ben oynayamıyorsam o da oynayamaz.
Harika bir düşünce bayıldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı