Valorant hesabını alacak kişi hesaba girip engelledi

krmfz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Bugün Discord'da Valorant hesabımı birine satacaktım, karşımdaki hesabı ver girip emin olayım, sonra parayı atarım dedi. Hesaba girip beni engelledi. Riot Games'e ticket açtım, onun dışında yapabileceğim başka bir şey var mı veya dava açsam kazanabilir miyim? (Konuşmanın ekran görüntüleri var.)

Hesaba sadece girdiyse şifre değişikliği yaparak çözebilirsin. Ayrıca hesap satışı Riot tarafından yasaklanmış bir olay. Ticket'da senin sorumluluğunda olduğunu belirteceklerdir. Dava tarafını bilemem.

Merhaba. Bugün Discord'da Valorant hesabımı birine satacaktım, karşımdaki hesabı ver girip emin olayım, sonra parayı atarım dedi. Hesaba girip beni engelledi. Riot Games'e ticket açtım, onun dışında yapabileceğim başka bir şey var mı veya dava açsam kazanabilir miyim? (Konuşmanın ekran görüntüleri var.)

Hesabı satmak zaten bir kere suç.

Merhaba. Bugün Discord'da Valorant hesabımı birine satacaktım, karşımdaki hesabı ver girip emin olayım, sonra parayı atarım dedi. Hesaba girip beni engelledi. Riot Games'e ticket açtım, onun dışında yapabileceğim başka bir şey var mı veya dava açsam kazanabilir miyim? (konuşmanın ekran görüntüleri var.)

Mail doğrulama sistemiyle vesaire hesabınızı geri almayı deneyebilirsiniz. Dava'dan bir şey çıkmaz zaten Valorant hesabı satmak illegal.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı