Valorant hesabını satmak yasal mı?

troxima

Centipat
Daha fazla  
Bir adet Valorant smurf hesabım var. Bir önceki sezon diamond şu anda da diamond içinde hiçbir skin yok. Bu hesabı satabilir miyim? Bu hesabı satmam yasal mı?

Bir adet Valorant smurf hesabım var. Bir önceki sezon diamond şu anda da diamond içinde hiçbir skin yok. Bu hesabı satabilir miyim? Bu hesabı satmam yasal mı?

Satabilirsin ama yasal değil. Riot'un oyunlarında hesap kasmak ve satmak yasak ama ben skinsiz biir hesabın alınacağını düşünmüyorum.

Betadan beri olan bir hesap 500 seviye oyunu bırakacağım o yüzden satmayı düşünüyorum alan kişide mağdur olmasın diye ticket açsam Riot çalışanları bir şey yapar mı sizce?

Betadan beri olan bir hesap 500 seviye oyunu bırakacağım o yüzden satmayı düşünüyorum alan kişide mağdur olmasın diye ticket açsam Riot çalışanları bir şey yapar mı sizce?

Ticket hiç atma hesabı daha çok kontrol ederler girilen yerlerin konumu IP'si falan. Hiçbir şekilde müsaade etmezler sorarsan. Direk sat banlanacağını düşünmüyorum.

Ticket açarsan gözlerine batarsın. Hem yasak degil ki itemsatışa bak yüzlerce ilan var.

Boş para hadi etse etse maximum 300. Valorant skinsiz hesaplar hiç satılmıyorr

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı