Valorant hesabının değeri nedir?

Ozi01

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, bugün sizlere bir hesabın kaç TL edebileceğini soracağım. Şimdiden gelecek cevaplar için teşekkür ederim.

Tabanca:
Zifir classic.
Fatih ghost.
Seri tetik sheriff.

Ana silah:
Asil spectre.
Zifir bulldog.
Asil Guardian.
Kaos vandal.
Gaia vandal.
Bp vandal.
Zifir Marshall.
Yağmacı op.
Yağmacı Odin.

Zifir tırpan.
Yağmacı karambit.
RGX karambit.

Bu hesap kaç TL eder? Ek 9K VP de var.

Hocam hesaba yatırılan zaten 8000 TL 2-3K az değil mi?

Ben kendi hesabıma 13 k tarzı bir miktar yatırdım. Ama maksimum gideri 4-5 kdır. Değeri belirleyen en önemli unsur Riot hesap satımının yasak olması ve geri alınabilmesi kolayca. Ve hesapta champions vb. bir daha gelmeyecek skinlerinde olmaması etkisiyle bu kadar düşük. Adam rastgele bir hesaba 5 6 k yatıracağına gidip 1 k daha koyup kendi hesabına yatırır zaten.

Anladım fakat hani bu kadar da düşüğe gideceğini düşünmüyordum. Çünkü zaten yeni VP fiyatlarına göre bu VP'yi ve skinlerin fiyatını hesaplayacak olursak ben 5-6k ya satarım diye düşünüyordum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım fakat hani bu kadar da düşüğe gideceğini düşünmüyordum. Çünkü zaten yeni VP fiyatlarına göre bu VP'yi ve skinlerin fiyatını hesaplayacak olursak ben 5-6k ya satarım diye düşünüyordum.

5-6K verecek adam üstüne 1K daha verir kendi hesabına alır dediğim gibi. Aralarında bir daha gelmeyecek herhangi bir skin olmadığı içinde çok uçuk bir değer olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı