Valorant hesabının ederi nedir?

Pardon dostum. Steam hesaplarıyla karıştırdım. :D Valo hesapları daha değerli oluyordu. Yine de 5k alacağını beklemiyorum. 4-5k arası muhtemelen alıcı bulur. Lakin yine de fazla alıcı bulacağını sanmıyorum. 3 küsura alıcı çok daha kolay bulunur.
estağfurullah en son çare düz 4 e bırakmak diye düşünüyorum önerebileceğin site varmı dostum

estağfurullah en son çare düz 4 e bırakmak diye düşünüyorum önerebileceğin site varmı dostum
İtemsatış'ta çok önceden farklı bir oyunun itemlerini satıyordum. Çok fazla da alışverişim oldu. Tavsiye ederim.

Pardon dostum. Steam hesaplarıyla karıştırdım. :D Valo hesapları daha değerli oluyordu. Yine de 5k alacağını beklemiyorum. 4-5k arası muhtemelen alıcı bulur. Lakin yine de fazla alıcı bulacağını sanmıyorum. 3 küsura alıcı çok daha kolay bulunur.
estağfurullah kankam önerebileceğin site varmı hızlı satabileceğim

İtemsatış'ta çok önceden farklı bir oyunun itemlerini satıyordum. Çok fazla da alışverişim oldu. Tavsiye ederim.
valla item satıstan 1 tane adam akıllı yazan olmadı ya

estağfurullah kankam önerebileceğin site varmı hızlı satabileceğim

valla item satıstan 1 tane adam akıllı yazan olmadı ya
İtempazar diye bir site vardı. Ne kadar güvenilir bilmiyorum lakin araştırılırsa oraya da bakılabilir. Çok fazla ilan var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı