Valorant hesabının ilk mailiyle hesap geri alınır mı?

DarlDixon

Hectopat
Bende hesap var hesaptaki mail şu an benim mailim ama bundan önceki kullanıcının maili ilk mail ise hesabı geri alabiliyor mu? Alabiliyorsa ticket açıp nasıl böyle bir eylemi iptal edebiliriz veya edebilir miyiz? Ne yapabilirim bu konu hakkında bilmiyorum.

İlk açılan mail ile hesap geri alınabiliyor ama bunun için şu şartları yerine getirmesi gerekiyor başıma geldiği için paylaşıyorum . Riot hesabı geri alırken ilk ana maili soruyor ilk satın alınan silah setini veya ilk açtığın skini ilk açtığın ajanı en son harcadığın vpyi veya ilk aldığın vpyi bu tür sorulara doğru cevap verilirse evet hesab geri alınabiliyor

Merhaba,
Yakın zamanda Dolandırıcı VP satın alım sayfalarından hesabını çaldırmış bir arkadaşa ticket açmıştık. İlk mail? İlk satın alım? Hesabında açtığın ilk ajan? İlk satın alım işleminin faturası gibi sorularla hesabını rahatlıkla geri alınabiliyor. Bu yüzden Valorant hesabı satın almanın hiçbir güvenirliliği yok.

Hesap satın almak mantıksız bir hareket oluyor o zaman hiçbir güvencesi yok bunu engellemenin bir yolu yok mu? Ticket açarak vesaire.
Bu tamamen hesabın ilk sahibinin karakterine insaniyetine kalmış bir durum . Herhangi bir engelleme durumu söz konusu değil ticketla falan da çözemezsiniz çünkü riotun valorant kurallarında hesap satışının yasak olduğu belirtiliyor .

Bende hesap var hesaptaki mail şu an benim mailim ama bundan önceki kullanıcının maili ilk mail ise hesabı geri alabiliyor mu? Alabiliyorsa ticket açıp nasıl böyle bir eylemi iptal edebiliriz veya edebilir miyiz? Ne yapabilirim bu konu hakkında bilmiyorum.

Muhtemelen hesap aldınız herhangi bir platform misal Steam veya oyun üyeliklerde ilk e-posta varsa ve sorulan bazı sorulara düzgün cevap verirsen hesabını geri veriyorlar.

Bütün sorulara doğru cevap vermeniz gerekmiyor 1-2 soruyu doğru bildiğiniz takdirde riot hesabı ilk maile teslim ediyor genelde 3 soru soruyorlar ilk açtığın ajan ilk aldığın set en son aldığın vp bunlardan 2sini bilmek yeterli oluyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı