Valorant hesabının kilitlenmesi

Kavierll

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, öncellikle bugün Valorant'ta dereceli maç girdim. Maç bittikten sonra ana sayfa dönmek yerine ekrana "Valorant'tan uzaklaştırıldınız" mesajı geldi ve oyun kapandı. Hesabıma girmeye çalıştım ve bu sefer de bununla karşılaştım. Sizce sorun nedir?

Screenshot_33.png

Merhabalar, öncellikle bugün Valorant'ta dereceli maç girdim. Maç bittikten sonra ana sayfa dönmek yerine ekrana "Valorant'tan uzaklaştırıldınız" mesajı geldi ve oyun kapandı. Hesabıma girmeye çalıştım ve bu sefer de bununla karşılaştım. Sizce sorun nedir?

Eki Görüntüle 913880

Hile ve herhangi bir hile programı açık mı? (Cheat Engine vb.)

Arka planda mouse yazılımı, makro vb. çalışıyorsa hile olarak algılamış olabilir. Desteğe ulaşmayı deneyin.

Hayır yüklü bile değil. Hesabı 2 ay öncesinde güvenli bir siteden satın almıştım 2 aydır aktif bir şekilde kullanmaktayım.

Arka planda mouse yazılımı, makro vb. çalışıyorsa hile olarak algılamış olabilir. Desteğe ulaşmayı deneyin.
Riot games'in bir çalışanı hiçbir bilindik ve kaliteli mouse, kulaklık programlarının ban sebebi olmadığını ve sistemde algılanmadığını söyledi.
Hayır yüklü bile değil. Hesabı 2 ay öncesinde güvenli bir siteden satın almıştım 2 aydır aktif bir şekilde kullanmaktayım.
Valorant'ta hesap satışı yasak. 1- Bu ban sebebi olabilir. 2- Hesabı aldığınız kişi hesabı başkasına da verdiyse ve o da hile açtıysa banlanmış olabilir.

Riot games'in bir çalışanı hiçbir bilindik ve kaliteli mouse, kulaklık programlarının ban sebebi olmadığını ve sistemde algılanmadığını söyledi.
Özür dilerim Hocam. Verdiğiniz bilgiden dolayı da teşekkür ederim.
Aldığınız kullanıcı hesaba girmeyi denemiş ve iki ayrı yerden girince de oyundan atmış olabilir. Dediğim gibi desteğe bilet atmayı deneyiniz.

Hesabı aldıktan hemen sonra bütün bilgilerini değiştirdim. Benim dışımda kimse oynamadı hesapta hesabı aldığımda da önemli bir şey yoktu kendi rank seviyemde skinli bir hesap almıştım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı