P Pereal Zeptopat Katılım 22 Eylül 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #1 Ben bir arkadaşıma hesap sattım kendi e postası üzerine aldı. Riot bunu fark eder mi? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Eylül 2023
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 4.023 Çözümler 27 Yer Adana 22 Eylül 2023 #2 Pereal dedi: Ben bir arkadaşıma hesap sattım kendi e postası üzerine aldı. Riot bunu fark eder mi? Genişletmek için tıkla... Hayır etmez. Artı 0 Eksi
Pereal dedi: Ben bir arkadaşıma hesap sattım kendi e postası üzerine aldı. Riot bunu fark eder mi? Genişletmek için tıkla... Hayır etmez.
W WildArw Hectopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 1.394 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #3 Normalde yasak da laf üstünde, e-posta değiştirdi sayıyorlar muhtemelen. Artı 0 Eksi
Deluxonik Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 700 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #4 Pereal dedi: Ben bir arkadaşıma hesap sattım kendi e postası üzerine aldı. Riot bunu fark eder mi? Genişletmek için tıkla... Teknik olarak ban sebebi ama yakalanmazsınız, çok zor. Artı 0 Eksi
Pereal dedi: Ben bir arkadaşıma hesap sattım kendi e postası üzerine aldı. Riot bunu fark eder mi? Genişletmek için tıkla... Teknik olarak ban sebebi ama yakalanmazsınız, çok zor.
Oikkesh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2018 Mesajlar 1.966 Çözümler 13 22 Eylül 2023 #5 Evet, fark edilirse ban sebebi. (Fark etmez diyen arkadaşlar için; dereceli oyunda 1 kişinin ticket atmasına bakar fark etmeleri.) Son düzenleme: 22 Eylül 2023 Artı 0 Eksi
Evet, fark edilirse ban sebebi. (Fark etmez diyen arkadaşlar için; dereceli oyunda 1 kişinin ticket atmasına bakar fark etmeleri.)
C CasillasYokeden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 1.506 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #6 Yarın bir gün bu işlemi yaparken hesabınız çalınırsa hiçbir hak talep etme şansınız yok. Bu da demek oluyor ki yasak. Kurallara uymamız gerekir değil mi? Pereal dedi: Ben bir arkadaşıma hesap sattım kendi e postası üzerine aldı. Riot bunu fark eder mi? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Yarın bir gün bu işlemi yaparken hesabınız çalınırsa hiçbir hak talep etme şansınız yok. Bu da demek oluyor ki yasak. Kurallara uymamız gerekir değil mi? Pereal dedi: Ben bir arkadaşıma hesap sattım kendi e postası üzerine aldı. Riot bunu fark eder mi? Genişletmek için tıkla...
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #7 Pereal dedi: Ben bir arkadaşıma hesap sattım kendi e postası üzerine aldı. Riot bunu fark eder mi? Genişletmek için tıkla... Evet hesap satmak yasak. Artı 0 Eksi
Pereal dedi: Ben bir arkadaşıma hesap sattım kendi e postası üzerine aldı. Riot bunu fark eder mi? Genişletmek için tıkla... Evet hesap satmak yasak.