Valorant hesap alışında nasıl önemler alınabilir?

TownOfKetchup

Hectopat
Daha fazla  
Bir Valorant hesabı almayı düşünüyorum, normalde bildiğim kadarıyla hesap alış-satışı yasak. Alacağım kişi güven ortamı oluşturdu fakat ben yine de önlem almak için soruyorum, eğer ki ben Papara üzerinden parayı göndermeme rağmen hesabı geri alırsa bana bir hukuki hak doğar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir Valorant hesabı almayı düşünüyorum, normalde bildiğim kadarıyla hesap alış-satışı yasak. Alacağım kişi güven ortamı oluşturdu fakat ben yine de önlem almak için soruyorum, eğer ki ben Papara üzerinden parayı göndermeme rağmen hesabı geri alırsa bana bir hukuki hak doğar mı?
10 gün veya 1 ay sonra elinden gidecek hesap için niye para ödeyeceksin ki? Hukuki hak çok zor dava açılmıyor açılsa bile sonuçlanması yıllar alabiliyor.

Gamermarket üzerinden yap alışverişi. Satıcı oraya yüklensin veya sen oradan al. Sen hiç uğraşmıyorsun hesabı geri alma dolandırılmış gibi durumlarda direk site dolandırıcıya tazminat davası açıyor. (daha önceden bir site üzerinden dolandırıldım. Gamermarketten 3 alış ve satış yaptım çok iyi site)

10 gün veya 1 ay sonra elinden gidecek hesap için niye para ödeyeceksin ki? Hukuki hak çok zor dava açılmıyor açılsa bile sonuçlanması yıllar alabiliyor.

Hesap satışı yasak şikayet etmeye kalkarsanız hesap banlanır arkadaşta parasından olur illegal bir süreç için mağduriyet söz konusu olamaz.
Sounun cevabına gelecek olursak önlem alamazsın hesabı açan ilk kişi kurtarmak için bir ticket atsa alır hesabı saygılar.

Belirli siteler üzerinden daha önceden satış yapmış kişilerden satın alırsanız dolandırılmazsınız (yine de garantisini veremem). Oyunda yasak olan bir şey yaptığınız için hukuki hak doğacağını da sanmıyorum.

Gamermarket üzerinden yap alışverişi. Satıcı oraya yüklensin veya sen oradan al. Sen hiç uğraşmıyorsun hesabı geri alma dolandırılmış gibi durumlarda direk site dolandırıcıya tazminat davası açıyor. (daha önceden bir site üzerinden dolandırıldım. Gamermarketten 3 alış ve satış yaptım çok iyi site)

Dediğin site kolpa sitelerin kralıdır aslında. Buradada hatta bir aralar gamermark hakkında konu açılması vs yasaklanmıştı. Tazminat davası falan açtıkları yok her kişiyle böyle uğraşsalar davadan davaya koşarlardı. Sadece milletin gözünü korkutuyorlar diyelim.Yazarken bile uyarı yedim
1686685938363.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı