T.ArdaG Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 31 Çözümler 1 5 Eylül 2021 #1 Merhabalar geçen günlerde aldığım hesap çalındı çalan kişi ilk sahibi değil merak etmeyin. Ben 3. kullanıcıyım 2. kullanıcının e-mailini biliyorum ancak ilk kullanıcınınkini bilmiyorum hesabı geri alabilme şansım yüzde kaç?
Merhabalar geçen günlerde aldığım hesap çalındı çalan kişi ilk sahibi değil merak etmeyin. Ben 3. kullanıcıyım 2. kullanıcının e-mailini biliyorum ancak ilk kullanıcınınkini bilmiyorum hesabı geri alabilme şansım yüzde kaç?
wake up to reality Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2018 Mesajlar 1.035 Çözümler 2 5 Eylül 2021 #11 T.ArdaG dedi: GameSatış adlı siteden Genişletmek için tıkla... Gamesatış'ta eğer hesabı aldığınız kişi hesabı geri aldıysa o kişiye ceza kesiliyordu galiba. Artı 0 Eksi
T.ArdaG dedi: GameSatış adlı siteden Genişletmek için tıkla... Gamesatış'ta eğer hesabı aldığınız kişi hesabı geri aldıysa o kişiye ceza kesiliyordu galiba.
debellon Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 281 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2021 #12 T.ArdaG dedi: Kaç soru cevaplamam gerekiyor doğru olarak? random hesap değil. Genişletmek için tıkla... Hesabı siz satın aldınız. Tüm sorulara doğru cevap verseniz bile 3-4 gün sonra tekrar çalınır. Artı 0 Eksi
T.ArdaG dedi: Kaç soru cevaplamam gerekiyor doğru olarak? random hesap değil. Genişletmek için tıkla... Hesabı siz satın aldınız. Tüm sorulara doğru cevap verseniz bile 3-4 gün sonra tekrar çalınır.
zod1ax Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 5.765 Çözümler 18 5 Eylül 2021 #13 wake up to reality dedi: Gamesatış'ta eğer hesabı aldığınız kişi hesabı geri aldıysa o kişiye ceza kesiliyordu galiba. Genişletmek için tıkla... Satıcının bir suçu yok ise ne olacak ? Benimde başıma geldi Allah'tan ucuz bir hesaptı da üzülmedim çalınmıştı uğraşmadım bende. Artı 0 Eksi
wake up to reality dedi: Gamesatış'ta eğer hesabı aldığınız kişi hesabı geri aldıysa o kişiye ceza kesiliyordu galiba. Genişletmek için tıkla... Satıcının bir suçu yok ise ne olacak ? Benimde başıma geldi Allah'tan ucuz bir hesaptı da üzülmedim çalınmıştı uğraşmadım bende.