Valorant hesap çalınması

abugat

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Reseller
İlk öncelikle merhaba.
Birkaç gün önce yaptığım bir yanlışlıktan dolayı Valorant hesabım çalındı.
Olayı anlatmak gerekirse karşıdaki kişi Valorant ID ve şifrem üzerinden hesabıma giriş yaparak mail bilgilerini değiştirdi.
Asıl merak ettiğim konu ise benim Mail'imi farklı bir mail adresine taşıdı merak ettiğim konu ise Mail'im karşıdaki kişi tarafından çalınabilir mi?
Yani karşıdaki kişi Valorant hesabımı çaldığı gibi benim mail bilgilerime erişebilir mi yoksa erişemez mi?

Mail adresinizin çalınıp çalınmayacağını biz bilemeyiz. RAT veya türevi virüsler yediyseniz çalınır, veyahut cookie grabber ile girdiğiniz bir siteden çerezleriniz çalındıysa öylelikle de çalınabilir.

Çalınan hesabınız için Riot'a bilet oluşturun, çeşitli sorular yönlendiriyorlar belirli bir oranda doğru cevap verirseniz hesabınızı geri alıyorsunuz.
Yönlendirdikleri sorulara örnek verecek olursam, hesabın kurulduğu yıl ve ay gibi.

Mail adresinizin çalınıp çalınmayacağını biz bilemeyiz. RAT veya türevi virüsler yediyseniz çalınır, veyahut cookie grabber ile girdiğiniz bir siteden çerezleriniz çalındıysa öylelikle de çalınabilir.

Çalınan hesabınız için Riot'a bilet oluşturun, çeşitli sorular yönlendiriyorlar belirli bir oranda doğru cevap verirseniz hesabınızı geri alıyorsunuz.
Yönlendirdikleri sorulara örnek verecek olursam, hesabın kurulduğu yıl ve ay gibi.

Hiçbir şekilde herhangi bir virüs veya RAT yemedim. Herhangi bir Link'e dahi tıklamadım. Sadece hesabım çalındı. Riot ticket atarsan hesabına perma yediririm gibi sözler de alıyorum. Ne yapmalıyım?

Riot'a bilet gönderin, zamanında bir arkadaşım da hesap satarken çaldırmıştı; bilet atıp hemen geri almıştı.
VALORANT - Bilet

Evet, ben de hesabı satarken çaldırdım ve bana böyle mesajlar göndermeye başladı. Ortalama 1 gün önce yaşanıyor bu olay. Sence bilet atmalı mıyım?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-11-29 150737.png
    Ekran görüntüsü 2023-11-29 150737.png
    9,9 KB · Görüntüleme: 705
  • Ekran görüntüsü 2023-11-29 150737.png
    Ekran görüntüsü 2023-11-29 150737.png
    9,9 KB · Görüntüleme: 618
Hiçbir şekilde herhangi bir virüs veya RAT yemedim herhangi bir Link'e dahi tıklamadım sadece hesabım çalındı Riot ticket atarsan hesabına perma yediririm gibi sözlerde alıyorum xD ne yapmalıyım.

Evet bende hesabı satarken çaldırdım ve bana böyle mesajlar göndermeye başladı ort. 1 gün önce yaşanıyor bu olay sence bilet atmalı mıyım?

Tabii ki de atmalısınız, hesap sizin sonuçta. Atmazsanız daha iyi mi olacak? Riot'da hesap satışı yasak, bilette bunu belirtmeyin. Perma ban falan da yediremez, göz korkutuyor. Bir daha da hesabınızı satmayın, yasal değil çünkü.

Hiçbir şekilde herhangi bir virüs veya RAT yemedim. Herhangi bir Link'e dahi tıklamadım. Sadece hesabım çalındı. Riot ticket atarsan hesabına perma yediririm gibi sözler de alıyorum. Ne yapmalıyım?

Evet, ben de hesabı satarken çaldırdım ve bana böyle mesajlar göndermeye başladı. Ortalama 1 gün önce yaşanıyor bu olay. Sence bilet atmalı mıyım?

İlk sahibi isen alırsın. Gerekli sorulara cevap verdiğinde çat diye geliyor. Ben bi arkadaşıma vermiştim. Depremde kaybettik. Hesabı öylesine denedik, çat diye şifre değiştirme yollamıştı Riot. Tabi senin senaryo farklı. Bu sebeple adam perma yedirir yedirmez ayrı, fakat en azından ona yar olmasın. Öyle düşün :)

Hiç bir şey yapamaz merak etme. Perma yediririm falan diyor çünkü bilet attığında hesabını geri alabileceğini biliyor. Riot'a hemen bilet at ama sakın hesabını satarken çaldırdığını falan söyleme, belli etme.
Çocuğa da tamam de geç, hesabını geri aldıktan sonra hiç bir şey yapamayacak nasıl olsa.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı