Valorant hesap değeri nedir?

Günümüzde ikinci el hesaplara o fiyatı vereni bulmak biraz zor açıkçası. Haklısın eskiyen bir şey değil fakat yeni skinler geliyor, yeni oyunlar çıkıyor, revaçtan düşüyor. Örnek vermek gerekirse PUBG 2017-2019 yıllarında zirvedeydi skinleri pahalıydı. Şu anda neredeyse oyuncusu ve yayıncısı kalmadı. 1300-1400'e alıcı bulursan iyi bence. Arkadaş 500 lira değer biçmiş az önce ona göre hesap et Bir de skinlerin fotoğraflarını ekleyebilir misin 2-3 ss ile konu daha tartışmaya açık hale gelir

2143₺ görünüyor. Çalıştığım işyerinde kısıtlama olduğundan ss alıp atamadım bilgisayardan, cep telefonumdan girdim.
1500 TL fiyata koyabilirsin. Az diyebilirsin ama gamesatış gibi sitelere baktığında hesapları çok ucuz fiyata koyuyorlar.

1500 TL fiyata koyabilirsin. Az diyebilirsin ama gamesatış gibi sitelere baktığında hesapları çok ucuz fiyata koyuyorlar.
Aynen, ne alaka o fiyatlar anlamış değilim
Serbest piyasa Şu an çalışıyorum. Akşam eve geçince ekleme yaparım.

Aynen, ne alaka o fiyatlar anlamış değilim
Ben 3K fiyata sattım 2 gün önce rahatladım. Daha fazla bulaşmam. Çocuk oyununa döndü. Sende GameSatış üzerinden satışa koy. Mesaj geldikçe indirimli felan elinden çıkarırsın.

Ben 3K fiyata sattım 2 gün önce rahatladım. Daha fazla bulaşmam. Çocuk oyununa döndü. Sende GameSatış üzerinden satışa koy. Mesaj geldikçe indirimli felan elinden çıkarırsın.
Bayağı iyi bir para, ne vardı ki içinde o fiyata verdin? Akşama ekran görüntülerini ayarlayayımda bende oraya bi atarım. Bir yan hesabım vardı o da altın2-3 gibi birşeydi. Girmek istersem ona girer oynarım onu yükseltirim.

Bu şekilde bir hesaptı.

Dosya Ekleri

• Bıçak.png
    1,3 MB · Görüntüleme: 65
  • Vandal.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 55
  • Phantom.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 58
  • Operator.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 66
  • Sheriff.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 66
Bu şekilde bir hesaptı.
Ha sende operatör ve sheriffler de varmış, ben sheriff ve operatör oynamadığım için hiç almamıştım. Hayırlı olsun, bu arada yağmacı vandalı çok rahat 5-6 aydır bekliyordum gelmedi. Gelse alacağım ama yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…