Valorant hesap satarak para kazanılır mı?

gamecover

Centipat
Makaleler
4
Valorant'tan hesap satarak para kazanabilir miyim? Skin falan olmayacak, sadece ligini en yükseğe çıkartacağım.

Bekledikçe kendi kendine lig falan düşmez değil mi? Son olarak LoL'deki gibi sezon sistemi var mı?

Oyunda sezon sıstemı var bekledıkce duser mı daha once duymadım satabılırsın rabet gorebılır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sezon sistemi olduğu için sezon bitince derecesize atıyor ve yeni sezon başında oyununa göre lig veriyor. Plat olan arkadaşlarımı gümüşe falan atıyordu tekrar çıkmaya çalışıyorlardı.

Valorant'tan hesap satarak para kazanabilir miyim? Skin falan olmayacak, sadece ligini en yükseğe çıkartacağım.

Bekledikçe kendi kendine lig falan düşmez değil mi? Son olarak LoL'deki gibi sezon sistemi var mı?

Bu çok zahmetli olur çünkü 20 level kasmadan rank giremiyorsun ayrıca genel olarak para edecek hesaplar sadece çok değerli skinlerin olduğu hesaplar 100 liraya boş elmas 3 immortal hesaplar bulunabiliyor bence zamanına yazık git Blender öğren. :D

10 kazanmayla açılırken dereceli atma olayı şimdi 20 seviyede açılıyor o yüzden yapılmaz 10 kazanmayken ben yaptım bir sürü sattım paraya ihtiyacım olduğundan değil arkadaşlarımla oynamak için açıyordum hesapları.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı