R raiwenN Centipat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #1 Game satış üzerinden bir immortal hesap alacağım. Tüm bilgileri kendime geçirdiğimde adam bilet atarak hesabı geri alabilir mi? (bana normal elom yüksek) Son düzenleyen: Moderatör: 7 Şubat 2021
Game satış üzerinden bir immortal hesap alacağım. Tüm bilgileri kendime geçirdiğimde adam bilet atarak hesabı geri alabilir mi? (bana normal elom yüksek)
Measterpo Centipat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1.790 Makaleler 2 Çözümler 25 7 Şubat 2021 #2 Bilet atarak hesabı geri alır, alamaz bilemem ama hesap alım, satım yasak olduğu için hesap banlanabilir. Artı 0 Eksi
Bilet atarak hesabı geri alır, alamaz bilemem ama hesap alım, satım yasak olduğu için hesap banlanabilir.
Asdasgudas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.089 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 7 Şubat 2021 #3 Alır. Neden hesap alıyorsunuz zaten bu illegal bir olaydır. Hak da iddia edemezsiniz. Kaç tane insan parasını kaybetti. Artı 0 Eksi
Alır. Neden hesap alıyorsunuz zaten bu illegal bir olaydır. Hak da iddia edemezsiniz. Kaç tane insan parasını kaybetti.
Angelic Kilopat Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 834 Çözümler 6 7 Şubat 2021 #4 Hesabım çalındı diyerek gerekli bilgileri doğruladıktan sonra rahatlıkla geri alabilir. Artı 0 Eksi