Valorant hesap satışı nereden yapılmalı?

Lecx00

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle selamünaleyküm arkadaşlar Valorant'i bıraktığım için hesabımı satıyorum. Bildigim kadarı ise yurt dışı sitelerinde daha çok para ediyormuş. Sizin bildiginiz siteler var mıdır? Şimdiden herkese teşekkürler.

Öncelikle selamünaleyküm arkadaşlar Valorant'i bıraktığım için hesabımı satıyorum. Bildigim kadarı ise yurt dışı sitelerinde daha çok para ediyormuş. Sizin bildiginiz siteler var mıdır? Şimdiden herkese teşekkürler.

Dostum öncelikle söyleyeyim ki satış yasak tespit edilirse cezası var, yabancı sitelerde satmak için ün kazanmış değerlendirmesi olan bir satıcı olman gerekir yoksa hesap 3-4 ay yatar sitede.

Kral ben 2 kere gamemarkttan sattım.
Ve şu anda aktif bir ilanım var fakat bana göre biraz fazla komisyon kesiyor.
Para konusunda ve hsapla ilgili bir sorun yaşamadım.

Dostum öncelikle söyleyeyim ki satış yasak tespit edilirse cezası var, yabancı sitelerde satmak için ün kazanmış değerlendirmesi olan bir satıcı olman gerekir yoksa hesap 3-4 ay yatar sitede.
Ün kazanmasına veya fazla değerlendirmeye gerek yok. Aracı sistemiyle yapıldığı için fazla fark etmez.

Anladım hocam teşekkür ederim aydınlattığıniz için bildiğin siteler var mı bir de.

Kral ben 2 kere gamemarkttan sattım.
Ve şu anda aktif bir ilanım var fakat bana göre biraz fazla komisyon kesiyor.
Para konusunda ve hsapla ilgili bir sorun yaşamadım.

Teşekkürler.

ByNoGame İtemsatış falan olabilir ama önermem. Yatırdığınız paranın belki 10 da 1 ine bile satamazsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı