Crower Zeptopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar oyunda hiçbir şey yokken normal bir şekilde oynuyorken beni bir anda oyunun ortasında atıyor sebebini ve nedenini hiçbir şekilde bulamadım.
Arkadaşlar oyunda hiçbir şey yokken normal bir şekilde oynuyorken beni bir anda oyunun ortasında atıyor sebebini ve nedenini hiçbir şekilde bulamadım.
Neverchanges Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.978 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #11 ACCESS_VIOLATION hatası almışsın. Oyun orijinal konumunda mı? Ayrıca müsait olduğun bir zaman badsector testi yap Valorant'ın kurulu olduğu diskine. Artı 0 Eksi
ACCESS_VIOLATION hatası almışsın. Oyun orijinal konumunda mı? Ayrıca müsait olduğun bir zaman badsector testi yap Valorant'ın kurulu olduğu diskine.
ArslanBeyy Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2023 #12 Crower dedi: Arkadaşlar oyunda hiçbir şey yokken normal bir şekilde oynuyorken beni bir anda oyunun ortasında atıyor sebebini ve nedenini hiçbir şekilde bulamadım. Genişletmek için tıkla... Eğer çözüm bulabildin mi? Bulduysan nasıl buldun Artı 0 Eksi
Crower dedi: Arkadaşlar oyunda hiçbir şey yokken normal bir şekilde oynuyorken beni bir anda oyunun ortasında atıyor sebebini ve nedenini hiçbir şekilde bulamadım. Genişletmek için tıkla... Eğer çözüm bulabildin mi? Bulduysan nasıl buldun