Valorant hile geliyor

Oyunda çok hile geliyor mevlana, rage, legit fark etmeksizin her türlü hile geliyor ve bir süre sonra bende mi kullansam fikri geliyor. Bu düşünceden nasıl kurtulabilirim?

Gold elodan çıkmanın tek yolu maalesef dostum 30 da vursam alamıyoruz takım çöp ses açan yok kolları tutmuyor yani maalesef ki Gold elodan çıkmanın yolu hile immo elo da da oynamış biri olarak Gold elodan çıkılmıyor oyuna 2 sene gibi uzun bir süre ara verdim ve durum bu şekilde eskiden Gold girip smurf atarken şu an Gold elodakiler immo gibi oynuyor.

Gold elodan çıkmanın tek yolu maalesef dostum 30 da vursam alamıyoruz takım çöp ses açan yok kolları tutmuyor yani maalesef ki Gold elodan çıkmanın yolu hile immo elo da da oynamış biri olarak Gold elodan çıkılmıyor oyuna 2 sene gibi uzun bir süre ara verdim ve durum bu şekilde eskiden Gold girip smurf atarken şu an Gold elodakiler immo gibi oynuyor.

Elmas elo ya kadar hile var. Hile kullanmanın bir sebebi olamaz. Bugün kafa dağıtmak için derecesiz gireyim dedim. 3 maç üst üste hile geldi. 1 seviye Jett hesap hepsi. 2. maçta eleman hileyi bile verdi. Pahalı değil hatta paralı bile değil. Bildiğin bedava hile. Maç sonu ban yese de yemese de maçımızı zehir etmeyi başarıyor. Sonuç olarak; Valorant'ta CS gibi hile doldu artık. (en azından derecesiz maçlar) dereceliler de çok nadir hile geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı