Valorant hile kullanılmadığı halde banlanmak

Ben de LoL de kalıcı ban yedim. Yaptığım itiraz sonucu kaldırıldı. Çünkü suçum yok tu. 2güne kaldırıyor ekip. Bir de özür dilediler.
İlk defa Riot oyunlarında banı açılan birini gördüm. Nasıl bir açıklama yaptınız. Nasıl bir konuşma döndü, açıklar mısınız hocam biraz merak ettim?

Evet bir tek zeki benim hile kullansam neden konu açayım zaten hileden ban yediğimi bildiğim için başka insanlara neden sorayım.

Farede makro kullanmadım ama internet kafede Valorant oynamıştım ama bir ara ben ondan süpeleniyorum.

Farede makro kullanmadım ama internet kafede Valorant oynamıştım ama bir ara ben ondan süpeleniyorum.

Ayrıca karşı takımın 5'IDE seni hileden reportladı diye HWID yemezsin öyle bir şey yok onu da aklından çıkar.

Ayrıca karşı takımın 5'IDE seni hileden reportladı diye HWID yemezsin öyle bir şey yok onu da aklından çıkar.

Ne bileyim neden ban yediğimi zaten hile kullanmadım kullansam konu açmam değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…