Valorant hile kullanılmadığı halde banlanmak

Riot'a ticket at durumu anlat açma ihtimalleri var, spoofer vs 3th party yazilimlar kullanmayın, bu sefer kişisel bilgileriniz risk altında oluyor. 4 ay oynama diyorsa oynama çok zor değil. Hesabımda hile açılıp banlandigi zaman güzel bir üslup ile ticket attığım zaman hesabının banını kaldırmışlardi 1.5 sene önce şu an nasıl işliyor bilmiyorum.

Olmuyor, denedim hocam. HWID ban seri koda atılır seri kod aynı.
@kayraa1212
Spoofer alabilirsin, oda anakart SSD işlemci seri kodu değiştirir.

4 ay sonra gitmiyor mu anakart banı hocam öyle dediler.

Riot'a ticket at durumu anlat açma ihtimalleri var, spoofer vs 3th party yazilimlar kullanmayın, bu sefer kişisel bilgileriniz risk altında oluyor. 4 ay oynama diyorsa oynama çok zor değil. Hesabımda hile açılıp banlandigi zaman güzel bir üslup ile ticket attığım zaman hesabının banını kaldırmışlardi 1.5 sene önce şu an nasıl işliyor bilmiyorum.

4 ay girmem zaten sıkıntı değil sadece anakart banının açılması bana lazım.

Yok hocam almam zaten ona o kadar para verene kadar AM5'e geçerim.

Yardımınız için teşekkürler.

Hile kullanmadıysanız, neden ban yediniz?

Bilmiyorum hocam bilsem zaten konu açmam.

Vanguard sistemi bilgisayarınızda 3.parti yazılım tespit edip ban atmış olabilir.
Report ile perma ban yemek o kadar kolay değil hocam.

Vanguard sistemi bilgisayarınızda 3.parti yazılım tespit edip ban atmış olabilir.
Report ile perma ban yemek o kadar kolay değil hocam.

Bilmiyorum hocam artık neden ban attı 4 ay bekleyeceğim hesaptta gitti ona üzüldüm skin falan da yokta sonuçta hesapta oyunda tanıştığım arkadaşlarım vardı.

Bilmiyorum hocam artık neden ban attı 4 ay bekleyeceğim hesaptta gitti ona üzüldüm skin falan da yokta sonuçta hesapta oyunda tanıştığım arkadaşlarım vardı.

Account suspend oldu mu hocam? Olmadıysa bildiğim kadarıyla hesap ban yemiyor.

Account suspend oldu mu hocam? Olmadıysa bildiğim kadarıyla hesap ban yemiyor.

Yok hocam ama bir aralar internet kafeye gitmiştim oradaki PC de hile olabilir belki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı