Gayet de bulunuyor, nerede bulunmuyor? CS aylarca Wallhack bugunu duzeltememisti. 2 hafta icinde duzeltilecek olan buga mi laf ediyorsunuz? Gelip oyun bozuk deyin, ne derseniz deyin ama sunlara laf atmayin kardesim ya.
X-Mouse Button Control yazılımının yüklü olduğunu görüyorum. Ufak araştırma sonucu macro uygulaması olduğunu gördüm. Bu yüzden ban yemiş olabilirsiniz.
Gayet de bulunuyor, nerede bulunmuyor? CS aylarca Wallhack bugunu düzeltememişti. 2 hafta içinde düzeltecek olan buga mi laf ediyorsunuz? Gelip oyun bozuk deyin, ne derseniz deyin ama şunlara laf atmayın kardeşim ya.
Hilesiz oyun derken? Hile hariç her şeyi banlıyorlar ayrıca hile açıp ban yiyenler genellikle belli ettiği için yiyor, ayrıca ben olan şeyi söyledim neden böyle bir şey yazdın?
Çok komikmiş gerçekten Yoru buglarından bahsediyorsun sanırım, o bugların %90'ı 1 aydan daha kısa süre önce çıktı. 1 aydan fazladır düzeltilmeyen 5 taneden fazla bug sayar mısın bana? Kaldı ki saysan bile 2.10 yaması es geçilmese (İsmi doğru mu tam hatırlayamadım) 3 gün sonra düzeltilmiş olurdu. Çıktığı an yama yayınlamalarını mı bekliyorsun anlamadım ki.
Vanguard surekli calisiyor, zaten calisma prensibi anti-cheat'ten ziyade anti-virus gibi. Yani "Nasil bu kaniya varabiliyor?" gibi bir cumle kurmak mantiksiz. Kullanmasaniz bile algiliyor.