Ahmet Efe Korkmaz
Picopat
Ban atmayı biliyorlar ama yeni çıkan hilelere ve buglara çözüm bulmuyorlar.
Bütün her şeye ban atıyor. Valorant, crack dosyası ve macro dosyaları dahil.
Gayet de bulunuyor, nerede bulunmuyor? CS aylarca Wallhack bugunu duzeltememisti. 2 hafta icinde duzeltilecek olan buga mi laf ediyorsunuz? Gelip oyun bozuk deyin, ne derseniz deyin ama sunlara laf atmayin kardesim ya.Ban atmayı biliyorlar ama yeni çıkan hilelere ve buglara çözüm bulmuyorlar.
Bu neden banlanmama sebep olmuş olabilir ki sadece bir mouse macro programı ise? Anlamadım.X-Mouse Button Control yazılımının yüklü olduğunu görüyorum. Ufak araştırma sonucu macro uygulaması olduğunu gördüm. Bu yüzden ban yemiş olabilirsiniz.
Bu neden banlanmama sebep olmuş olabilir ki sadece bir mouse macro programı ise?
İnternetten bakarsanız bir sürü bugın hala çözüm bulmadığını görebilirsiniz, boş yere hiç bir şey bilmiyorum muamelesi yapmayın.Gayet de bulunuyor, nerede bulunmuyor? CS aylarca Wallhack bugunu düzeltememişti. 2 hafta içinde düzeltecek olan buga mi laf ediyorsunuz? Gelip oyun bozuk deyin, ne derseniz deyin ama şunlara laf atmayın kardeşim ya.
Hilesiz oyun derken? Hile hariç her şeyi banlıyorlar ayrıca hile açıp ban yiyenler genellikle belli ettiği için yiyor, ayrıca ben olan şeyi söyledim neden böyle bir şey yazdın?Hilesiz bir oyun istiyorsanız bu gibi durumlara göz yumacaksınız.
Çok komikmiş gerçektenİnternetten bakarsanız bir sürü bugın hala çözüm bulmadığını görebilirsiniz, boş yere hiç bir şey bilmiyorum muamelesi yapmayın.
Peki ama ben bu programı Valorant için kullanmıyorum ki. Valorant nasıl bu kanıya varabiliyor? Ayrıca program çok işie de yarıyor.Macro rekabeti olumsuz yönde etkilediği için direkt ban sebebi. Bu yüzden katı kurallar kullanmakta Vanguard.
Vanguard surekli calisiyor, zaten calisma prensibi anti-cheat'ten ziyade anti-virus gibi. Yani "Nasil bu kaniya varabiliyor?" gibi bir cumle kurmak mantiksiz. Kullanmasaniz bile algiliyor.Peki ama ben bu programı Valorant için kullanmıyorum ki. Valorant nasıl bu kanıya varabiliyor? Ayrıca program çok işie de yarıyor.
Eki Görüntüle 1035952
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.