Valorant hile kullanmadığım halde haksız ban yedim

Ban atmayı biliyorlar ama yeni çıkan hilelere ve buglara çözüm bulmuyorlar.
Gayet de bulunuyor, nerede bulunmuyor? CS aylarca Wallhack bugunu duzeltememisti. 2 hafta icinde duzeltilecek olan buga mi laf ediyorsunuz? Gelip oyun bozuk deyin, ne derseniz deyin ama sunlara laf atmayin kardesim ya.

Gayet de bulunuyor, nerede bulunmuyor? CS aylarca Wallhack bugunu düzeltememişti. 2 hafta içinde düzeltecek olan buga mi laf ediyorsunuz? Gelip oyun bozuk deyin, ne derseniz deyin ama şunlara laf atmayın kardeşim ya.
İnternetten bakarsanız bir sürü bugın hala çözüm bulmadığını görebilirsiniz, boş yere hiç bir şey bilmiyorum muamelesi yapmayın.

İnternetten bakarsanız bir sürü bugın hala çözüm bulmadığını görebilirsiniz, boş yere hiç bir şey bilmiyorum muamelesi yapmayın.
Çok komikmiş gerçekten :D Yoru buglarından bahsediyorsun sanırım, o bugların %90'ı 1 aydan daha kısa süre önce çıktı. 1 aydan fazladır düzeltilmeyen 5 taneden fazla bug sayar mısın bana? Kaldı ki saysan bile 2.10 yaması es geçilmese (İsmi doğru mu tam hatırlayamadım) 3 gün sonra düzeltilmiş olurdu. Çıktığı an yama yayınlamalarını mı bekliyorsun anlamadım ki.

Macro rekabeti olumsuz yönde etkilediği için direkt ban sebebi. Bu yüzden katı kurallar kullanmakta Vanguard.
Peki ama ben bu programı Valorant için kullanmıyorum ki. Valorant nasıl bu kanıya varabiliyor? Ayrıca program çok işie de yarıyor.

Screenshot_6.png

Peki ama ben bu programı Valorant için kullanmıyorum ki. Valorant nasıl bu kanıya varabiliyor? Ayrıca program çok işie de yarıyor.

Eki Görüntüle 1035952
Vanguard surekli calisiyor, zaten calisma prensibi anti-cheat'ten ziyade anti-virus gibi. Yani "Nasil bu kaniya varabiliyor?" gibi bir cumle kurmak mantiksiz. Kullanmasaniz bile algiliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı