emirtpc Picopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 349 Çözümler 1 4 Şubat 2021 #1 Valorant HIWD ban açılma süresi var mı? Varsa ne kadar?
V vadassyagiz Femtopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #11 Liberte Sergen dedi: Merhabalar geç cevaplıyorum sanırım. 3 ay gibi bir süre sürüyor HWID ban fakat bir ban yiyen hesap açılmıyor. Birdaha yersen süresiz yiyorsun. Genişletmek için tıkla... Hayır dostum riot her zaman 3 ay ban atar istisnalar dışında. Liberte Sergen dedi: Merhabalar geç cevaplıyorum sanırım. 3 ay gibi bir süre sürüyor HWID ban fakat bir ban yiyen hesap açılmıyor. Birdaha yersen süresiz yiyorsun. Genişletmek için tıkla... Hayır dostum süresiz gibi bir durum yok.Riot istisnalar dışında her zaman HWID'i 3 ay atar. Artı 0 Eksi
Liberte Sergen dedi: Merhabalar geç cevaplıyorum sanırım. 3 ay gibi bir süre sürüyor HWID ban fakat bir ban yiyen hesap açılmıyor. Birdaha yersen süresiz yiyorsun. Genişletmek için tıkla... Hayır dostum riot her zaman 3 ay ban atar istisnalar dışında. Liberte Sergen dedi: Merhabalar geç cevaplıyorum sanırım. 3 ay gibi bir süre sürüyor HWID ban fakat bir ban yiyen hesap açılmıyor. Birdaha yersen süresiz yiyorsun. Genişletmek için tıkla... Hayır dostum süresiz gibi bir durum yok.Riot istisnalar dışında her zaman HWID'i 3 ay atar.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Nisan 2021 #12 vadassyagiz dedi: Hayır dostum Riot her zaman 3 ay ban atar istisnalar dışında. Hayır dostum süresiz gibi bir durum yok. Riot istisnalar dışında her zaman HWID'i 3 ay atar. Genişletmek için tıkla... 3 kere ban yiyince anakarttan sınırsız ban yersin. Artı 0 Eksi
vadassyagiz dedi: Hayır dostum Riot her zaman 3 ay ban atar istisnalar dışında. Hayır dostum süresiz gibi bir durum yok. Riot istisnalar dışında her zaman HWID'i 3 ay atar. Genişletmek için tıkla... 3 kere ban yiyince anakarttan sınırsız ban yersin.
E EleVeNN11 Zeptopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #13 emirtpc dedi: Ticket'a ne zaman cevap verirler 2 gün oldu. Eki Görüntüle 866478 Bu doğru mu? Doğru ise havalara uçuyorum şu an. @Arocyn? Genişletmek için tıkla... Açıldı mı banın? Artı 0 Eksi
emirtpc dedi: Ticket'a ne zaman cevap verirler 2 gün oldu. Eki Görüntüle 866478 Bu doğru mu? Doğru ise havalara uçuyorum şu an. @Arocyn? Genişletmek için tıkla... Açıldı mı banın?