Valorant HVCI enabled hatası düzelmiyor

ubtrack

Centipat
Daha fazla  
BIOS'a girip SVM'de bir ayar yapmam gerekiyor yazıyor ama Advanced Settings'e girip SVM'yi seçemiyorum. Advanced'da SVM yok. Bilgisayar Monster Notebook. Aynı sorunu yaşayan birisi var mı ya da ne yapabilirim?

BIOS'a girip SVM'de bir ayar yapmam gerekiyor yazıyor ama Advanced Settings'e girip SVM'yi seçemiyorum. Advanced'da SVM yok. Bilgisayar Monster Notebook. Aynı sorunu yaşayan birisi var mı ya da ne yapabilirim?

Bellek bütünlüğünü açtınız mı?

Çekirdek yalıtım > Bellek bütünlüğü açman lazım.

Açamıyorum, sürücüleriniz uyumsuz diyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyumsuz sürücüleri silmeyi deneyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyumsuz sürücüleri silmeyi deneyin.

biosta vt-d yi kapattım ve şuanda ekrana ışık gelmiyor. klavye ışığı yanıyor pc çalışıyor ama ekrana hiçbir şey gelmiyor çözümü ne olablir? arkadaşımın bilgisayarı ve belki işe yarar diye kapattım ve şuan ekrana ışık gelmiyor... çözümü ne olabilir acil yardıma ihtiyacım var stres yaptım biraz laptop benim olmadığı için...

BIOS'ta vt-D'yi kapattım ve şu anda ekrana ışık gelmiyor. Klavye ışığı yanıyor PC çalışıyor ama ekrana hiçbir şey gelmiyor çözümü ne olabilir? Arkadaşımın bilgisayarı ve belki işe yarar diye kapattım ve şu an ekrana ışık gelmiyor... Çözümü ne olabilir acil yardıma ihtiyacım var stres yaptım biraz laptop benim olmadığı için...

Laptopun güç tuşuna 10-15 saniye basılı tutun, ardından laptopu açmayı deneyin.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı