Çözüldü Valorant HWID ban kalkar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

swixxyunbeatent

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, öncelikle yaklaşık 1-1.5 ay önce Valorant main hesabım trojan virüsü yüzünden HWID ban yedi. Hesabımın tekrar açılmayacağını zaten biliyorum fakat birkaç foruma baktığım zaman HWID banın 4 ay gibi bir süre sonra açıldığını gördüm. Bu hâlâ geçerli mi? HWID banım kaldırılır mı? Bir bilgisi vesaire olan varsa yardımcı olsun. İyi sosyaller.

Çözüm
Evet, kaldırılır. HWID ban yiyen cihazdan girilen hesaplar dışında hesaplara 120 gün sonra giriş sağlayabiliyorsunuz.
Merhaba, öncelikle yaklaşık 1-1.5 ay önce Valorant main hesabım trojan virüsü yüzünden HWID ban yedi. Hesabımın tekrar açılmayacağını zaten biliyorum fakat birkaç foruma baktığım zaman HWID banın 4 ay gibi bir süre sonra açıldığını gördüm. Bu hâlâ geçerli mi? HWID banım kaldırılır mı? Bir bilgisi vesaire olan varsa yardımcı olsun. İyi sosyaller.

Bir arkadaşımın ve kuzenimin banları birkaç ay sonra açılmıştı kesin bir şey diyemem ama açılabilir.

Bir arkadaşımın ve kuzenimin banları birkaç ay sonra açılmıştı kesin bir şey diyemem ama açılabilir.

Soyle bir şey yazıyor bende. Acaba belli bir süre sonra acılır mı diye düşünüyorum da.

Evet, kaldırılır. HWID ban yiyen cihazdan girilen hesaplar dışında hesaplara 120 gün sonra giriş sağlayabiliyorsunuz.

Cok teşekkür ederim, bu konuyla ilgili en son yaklasık bir yıl once falan konusulmus ben de hala var mıdır diye merak ettim açıkçası.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-07-17 203536.png
    Ekran görüntüsü 2025-07-17 203536.png
    6,3 KB · Görüntüleme: 30

3 ay sonra açılır, ben anlamadım 4 aylık banım bitti oyuna girdim tekrar 4 ay ban yedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı