Valorant HWID ban tarihinin sürekli değişmesi

Size ben hile yapmadım diye konuşmalar yapmayacağım. Ufacık çocuklar forum da yapacak bir şey yok umarım o bilgisayarlarınız fazlasıyla truva atı virüsü'ne maruz kalır.

Hile yapmayacak kadar ve bilgisayarıma virüs bulaştırmayacak kadar bilinçli ve yetişkin bir insanım, çocuk falan yok karşınızda. Her gördüğünüz şeyi indirip her gördüğünüz linke tıklamayın.
 
Yabancı kaynaklara bakmanı öneririm özellikle Reddit olabilir. Genelde oyun şirketleri donanım banı attığında banlanan cihazdan girmeye kalktığınızda belli bir süre uzatır her giriş yapmaya kalktığınızda tarih değişir. Ben bundan olacağını varsayıyorum. Yabancı kaynaklara bakın daha farklı da olabilir.
 

Haklısınız. Tetik olayını biliyorum fakat anlam veremediğim bir nokta girmeye çalışmadan önce de böyle farklı tarihler verdi. Zaten olay şu adamlar Bot'la yanıt veriyor düzgün bir sistemleri yok mesela Technopat.net ♥ her forumu gerçek bireyler kontrol ediyor. Bir oyun firması bu kadar olmayı bile beceremedi. Yakında sonu Point Blank, Wolfteam, Son Silah vb. oyunlar gibi sunucuları bomboş kaldığında biz oyuncuları tekrar ikna etme çabalarına gireceklerini düşünüyorum ama nafile. Güzel yanıtlarınız için teşekkür ediyorum iyi veya kötü hepsi değerliydi saygılar.
 
İlk etapda bot yanıt veriyordur sonra sorununuz çözülmezse temsilci cevap atıyodur. Onlarada hak vermek gerekli çok insanın sorunu var yetişmeleri zor olur. Aynı konulardan tekrar konu açarsanız sizi bot cevaplar.
Bilgisayarımıza yüklediğimiz her şey bizim sorumluluğumuzda oyun şirketleri asla mesuliyet kabul etmez. Haksız ban yerseniz itiraz edersiniz çözümü çok kolay sizin maç demolarınızı izlerler karar verirler. 3. parti ve virüs olduğunda tartışmasız genelde ban atarlar ve kaldırmazlar.
Geçmiş olsun bu arada musallat.exe virüsünden kurtulma yöntemleri uygulayın. MusaLLaT.exe nasıl temizlenir?
 
Konu hakkında değerli bilgileriniz ve yorumlarınız için teşekkür ediyorum virüsü temizledim. Ban zamanla düzelecektir
 

Adam sadece banının ne zaman olacağını sormuş boş yorum yaptığınız için kızmakta haklı bilgi sahibi değilseniz konuşmayın oturun laga luga yapmayın kavga çıkarmaya çalıştığınız çok belli yol geçen hanı mı burası kendinize gelin?

Konu hakkında değerli bilgileriniz ve yorumlarınız için teşekkür ediyorum virüsü temizledim. Ban zamanla düzelecektir

Geçmiş olsun.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…