Sanırım 13 şubat 2025 tarihinde HWID banı yedim, bu benim ilk banımdı ama ban yedikten sonra 1-2 kere giriş yapmaya çalıştım bir hatadır belki diye. Şimdi benim banım 3 ay mı 4 ay mı? Riot'a ticket attım bot cevap veriyor 4 aysa banımın açılmasına 2-3 hafta var. Şimdi giriş yapmaya çalışsam yeni hesapla banımın süresi yeniden 4 ay olur mu?
Sanırım 13 şubat 2025 tarihinde HWID banı yedim, bu benim ilk banımdı ama ban yedikten sonra 1-2 kere giriş yapmaya çalıştım bir hatadır belki diye. Şimdi benim banım 3 ay mı 4 ay mı? Riot'a ticket attım bot cevap veriyor 4 aysa banımın açılmasına 2-3 hafta var. Şimdi giriş yapmaya çalışsam yeni hesapla banımın süresi yeniden 4 ay olur mu?
Hocam kendimde HWID ban yedim ve başka yan hesabım vardı format atıp ona da girdim 10-15 dakika sonra onda da ban yedim ama 4 ay sonra oyuna giriş yapabildim. Merak etmeyin öyle uzama gibi bir şey yok.
Dostum ban yiyen hesabı kime danışırsan danış ne yaparsan yap ban yiyen hesabı kimse kaldıramaz. Ama hwid yediysen herkesin dediği gibi 3 veya 4 ay bekledikten sonra kalkıyor haberin olsun yani ben hile acıp ban yedim 4 ay bekledim kalktı.