Valorant HWID banı kaldırmak için hangi parçaların değiştirilmesi lazım?

oHyder

Decapat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar Valorant HWID ban hakkında konuşmak istiyorum, 4 aylık bir banım mevcut. HWID ban kaldırmak için bir yerde okudum neler değiştirmemiz lazım diye onların fotoğrafını koyuyorum. Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Dosya Ekleri

• 1759425503706.png
    1759425503706.png
    77,2 KB · Görüntüleme: 44
  • 1759425533004.png
    1759425533004.png
    72,8 KB · Görüntüleme: 41
Valorant'ın tam olarak hangi donanımlara ban attığı bilinmiyor. Bu kadar masrafa girmektense komple sistemi değiştirmek veya 4 ay beklemek daha mantıklı geldi bana. O kadar bileşen alıp daha sonra işlemci değiştirmediğiniz için TPM modülünden banlanmak istemezsiniz diye düşünüyorum. Attığınız görsellerde işlemci ile ilgili bir bilgi bulunmuyor da.

Valorant'ın tam olarak hangi donanımlara ban attığı bilinmiyor. Bu kadar masrafa girmektense komple sistemi değiştirmek veya 4 ay beklemek daha mantıklı geldi bana. O kadar bileşen alıp daha sonra işlemci değiştirmediğiniz için TPM modülünden banlanmak istemezsiniz diye düşünüyorum. Attığınız görsellerde işlemci ile ilgili bir bilgi bulunmuyor da.

Aslında var orayı koymayı unutmuşum. Anakart değiştirdim de geçmedi ondan burada konu açtım.

Kasa-PSU ve ekran kartı için tüm parçalar risk içeriyor. Bana sırf bir oyundaki 4 aylık yasaklanmayı kaldırmak için bunları değiştirmek saçma geldi. Bu süre içerisinde başka oyunlar oynamayı veya sistemi komple satıp yeni sistem almayı düşünebilirsiniz.

İyi günler arkadaşlar Valorant HWID ban hakkında konuşmak istiyorum, 4 aylık bir banım mevcut. HWID ban kaldırmak için bir yerde okudum neler değiştirmemiz lazım diye onların fotoğrafını koyuyorum. Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Anakart bilgilerine, TPM bilgilerine, disk bilgisine ve ağ bağdaştırıcına ban atıyor Vanguard bildiğim kadarıyla.

Valorant 4 ay da çok bekletiyor ya. Yoksa zaten beklerdim 1-2 ay olsa.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı