İyi günler arkadaşlar Valorant HWID ban hakkında konuşmak istiyorum, 4 aylık bir banım mevcut. HWID ban kaldırmak için bir yerde okudum neler değiştirmemiz lazım diye onların fotoğrafını koyuyorum. Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Valorant'ın tam olarak hangi donanımlara ban attığı bilinmiyor. Bu kadar masrafa girmektense komple sistemi değiştirmek veya 4 ay beklemek daha mantıklı geldi bana. O kadar bileşen alıp daha sonra işlemci değiştirmediğiniz için TPM modülünden banlanmak istemezsiniz diye düşünüyorum. Attığınız görsellerde işlemci ile ilgili bir bilgi bulunmuyor da.
Anakart bilgilerine, TPM bilgilerine, disk bilgisine ve ağ bağdaştırıcına ban atıyor Vanguard bildiğim kadarıyla.İyi günler arkadaşlar Valorant HWID ban hakkında konuşmak istiyorum, 4 aylık bir banım mevcut. HWID ban kaldırmak için bir yerde okudum neler değiştirmemiz lazım diye onların fotoğrafını koyuyorum. Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.