Çözüldü Valorant HWID banı ne zaman kalkıyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

FelixTheDev

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Yazılımcı
Merhaba, geçen sefer büyük bir hata yapıp herkes açıyor diye hile açıp ban yemiştim. Bir daha da 4 ay boyunca oynayacak oyun bulamadım. Neyse banımın kalkmasına 11 gün var acaba 4 Ağustos günü banım saat kaçta kalkar? Örnek: 4 Ağustos gece yarısı veya 5 Ağustos saat 00:01 gibi bir şey var mı?

Çözüm
Merhaba, geçen sefer büyük bir hata yapıp herkes açıyor diye hile açıp ban yemiştim. Bir daha da 4 ay boyunca oynayacak oyun bulamadım. Neyse banımın kalkmasına 11 gün var acaba 4 Ağustos günü banım saat kaçta kalkar? Örnek: 4 Ağustos gece yarısı veya 5 Ağustos saat 00:01 gibi bir şey var mı?

Ban yediğin saat veya 4 Ağustos 00.01'de açılır.
Banın bitmeden oyuna erişirsen uzuyor haberin olsun bekle biraz.

Oyuna giriş yaparsan oluyor o hocam poligon ekranına gelip giremezsen problem yok

Gigabye ve MSI da diğer anakartlara nazaran daha kolay Serial'leri değiştiği için söylemiştim dostum.

Kimsenin spoofer kullanmasına gerek yok. Ban yediysen kabulleneceksiniz hocam

Oyuna giriş yaparsan oluyor o hocam poligon ekranına gelip giremezsen problem yok.

Bende ondan bahsediyorum dostum 10 gün önceden giriş yapmaya çalışırsan ve girerse ara sıra giriyor çünkü 1 ay daha uzar ben yaşadığım içi söylüyorum abi hile kullanmayın cidden ben paralı kullandım 20 dolara mı ne satın aldım DC sunucusundan Riot yine fark etti.

Bende ondan bahsediyorum dostum 10 gün önceden giriş yapmaya çalışırsan ve girerse ara sıra giriyor çünkü 1 ay daha uzar ben yaşadığım içi söylüyorum abi hile kullanmayın cidden ben paralı kullandım 20 dolara mı ne satın aldım DC sunucusundan Riot yine fark etti.

Oyuna giriş yaptıktan sonra açtım ticketi 4 Ağustos dediler. (Oyuna girmeye çalıştığımı belirttim)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı