Azulaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 4.319 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #51 iDqrkLord dedi: H i l e skin changer ve hileyi inject etmeme gerek yok okey? Okey hala en legal sensin kanka devam. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Konuyu raporluyorum kilitlensin diye. Gereksiz bir konu çünkü. Üslubunu da topla.
iDqrkLord dedi: H i l e skin changer ve hileyi inject etmeme gerek yok okey? Okey hala en legal sensin kanka devam. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Konuyu raporluyorum kilitlensin diye. Gereksiz bir konu çünkü. Üslubunu da topla.
iDqrkLord Femtopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 77 1 Mart 2021 #52 Azulaa dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İşte büyük bir hasar, şah ve mat elendim, gg.
Azulaa dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İşte büyük bir hasar, şah ve mat elendim, gg.
Dark Lord of the Sith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 6.391 Makaleler 5 Çözümler 10 Yer Fortress Vader 1 Mart 2021 #53 iDqrkLord dedi: H i l e skin changer ve hileyi inject etmeme gerek yok okey? Anladın mı anime erkeği. Okey hala en legal sensin kanka devam. Genişletmek için tıkla... Hileden ban yedim ve hala kendimi savunuyorum umarım bir daha oynayamazsın oyunu, sizin gibiler gittikçe içimin yağları eriyor. Legal falan diyor, anime erkeği diyor. Kahkaha atılmalık insansın gerçekten.
iDqrkLord dedi: H i l e skin changer ve hileyi inject etmeme gerek yok okey? Anladın mı anime erkeği. Okey hala en legal sensin kanka devam. Genişletmek için tıkla... Hileden ban yedim ve hala kendimi savunuyorum umarım bir daha oynayamazsın oyunu, sizin gibiler gittikçe içimin yağları eriyor. Legal falan diyor, anime erkeği diyor. Kahkaha atılmalık insansın gerçekten.
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 1 Mart 2021 #54 Bak, Valorant banlama sistemi: Rapor yersin, o rapor yediğin anda arkada çalışan uygulamalar taranır, BlackList'teki programlardan sende çalışan varsa yersin banı. VGC boşa çalışmaz...
Bak, Valorant banlama sistemi: Rapor yersin, o rapor yediğin anda arkada çalışan uygulamalar taranır, BlackList'teki programlardan sende çalışan varsa yersin banı. VGC boşa çalışmaz...