E eqeerogluu Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 314 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #1 Merhaba, yakın bir süre zarfında bir bilgisayar alacağım ve işlemcisini kendi işlemcimle değiştirmek istiyorum, ancak işlemci HWID banlı kasamdan alınma olacak HWID banı yeni kasaya yansır mı?
Merhaba, yakın bir süre zarfında bir bilgisayar alacağım ve işlemcisini kendi işlemcimle değiştirmek istiyorum, ancak işlemci HWID banlı kasamdan alınma olacak HWID banı yeni kasaya yansır mı?
Riot Vanguard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.096 Makaleler 1 Çözümler 5 3 Nisan 2021 #2 Anakarta atılıyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
V Vardem Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 3.760 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #3 HWID banlar genellikle anakarta atılıyor diye biliyorum. Ama yine de belki işlemciye de atmış olabilirler. Artı 0 Eksi
HWID banlar genellikle anakarta atılıyor diye biliyorum. Ama yine de belki işlemciye de atmış olabilirler.
Krmdmrz Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 4.719 Çözümler 16 3 Nisan 2021 #4 Umarım işlemcinize atılmamıştır fakat tekrar HWID ban yiyecek bir işlem gerçekleştirmezseniz hepimiz daha mutlu oluruz. Artı 2 Eksi
Umarım işlemcinize atılmamıştır fakat tekrar HWID ban yiyecek bir işlem gerçekleştirmezseniz hepimiz daha mutlu oluruz.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.170 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #5 İşlemciye atılmadıysa hayır. Artı 0 Eksi
KS KS E eqeerogluu Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 314 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #6 Krmdmrz dedi: Umarım işlemcinize atılmamıştır fakat tekrar HWID ban yiyecek bir işlem gerçekleştirmezseniz hepimiz daha mutlu oluruz. Genişletmek için tıkla... O olay karisik ama sizi temin ederim herhangi bir hile kullanmadım saygılar. Artı 0 Eksi
Krmdmrz dedi: Umarım işlemcinize atılmamıştır fakat tekrar HWID ban yiyecek bir işlem gerçekleştirmezseniz hepimiz daha mutlu oluruz. Genişletmek için tıkla... O olay karisik ama sizi temin ederim herhangi bir hile kullanmadım saygılar.