ZerefDragneel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer localhost 16 Haziran 2021 #1 Selam. Monitörüme 75 Hz overclock yaptım. (Not: Bu gerçek NVIDIA'nın özelliği) ama Valorant'ta görüntü yerinde 1920x1080 60 Hz gösteriyor. Bunu nasıl 75 yaparım? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2021
Selam. Monitörüme 75 Hz overclock yaptım. (Not: Bu gerçek NVIDIA'nın özelliği) ama Valorant'ta görüntü yerinde 1920x1080 60 Hz gösteriyor. Bunu nasıl 75 yaparım?
Çözüm I I ilkxr 16 Haziran 2021 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu konuda anlatılıyor. Ben de bu konu sayesinde yapmıştım. CRU (Custom Resulation Utility) indirip istediğiniz çözünürlüğü ve Hertz'i ekleyin. Bilgisayarı yeniden başlatın olacaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu konuda anlatılıyor. Ben de bu konu sayesinde yapmıştım. CRU (Custom Resulation Utility) indirip istediğiniz çözünürlüğü ve Hertz'i ekleyin. Bilgisayarı yeniden başlatın olacaktır.
KS KS ZerefDragneel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer localhost 16 Haziran 2021 #11 ilkxr dedi: Evet altında herthz bölümü var oraya 75 yazmayı unutmayın. Eki Görüntüle 1070556 Genişletmek için tıkla... Yeniden başlatmama gerek kalmadı. Restart64 vardı. Bastım ekran gitti geldi. Succesfull yszınca oldu diye düşündüm. Valorant girdim ve sorun çözüldü. Artı 0 Eksi
ilkxr dedi: Evet altında herthz bölümü var oraya 75 yazmayı unutmayın. Eki Görüntüle 1070556 Genişletmek için tıkla... Yeniden başlatmama gerek kalmadı. Restart64 vardı. Bastım ekran gitti geldi. Succesfull yszınca oldu diye düşündüm. Valorant girdim ve sorun çözüldü.