Edin Dzekoo
Hectopat
Buyrun.Monitöründeki menülerin ve ayarların fotoğrafını at önce.
Buyrun.Monitöründeki menülerin ve ayarların fotoğrafını at önce.
Buyurun.
sRGB yarış MOBA vs modlarının olduğu yeri de atar mısın hangisi seçili. Diğer ayarlarda sorun görünmüyor. Renk modunu sıcak yapmışsınız zaten.
Bir de AMD software üzerinden oyun renk ayarlarını değiştirdiğiniz bölümün ekran görüntüsünü atın ona bakalım.
Bir de FPS oyunları için FreeSync kapatın derim.
En renkli olanı seçtim.FreeSync kapattım.
FreeSync kapattım
Eğer görüntüde yırtılma yaşarsan ve rahatsız ederse geri açabilirsin. En geniş renk skalası HDR'da ise onu neden kullanmıyorsunuz? Diğer profilleri de denediğinizi varsayıyorum.
AMD program üzerindeki doygunluk ayarını değiştirdikçe gözle görülür fark oluyor değil mi yani çalışıyor. Öyleyse %100 yapınca hala soluk görünüyorsa ilginç. Bana %80'de kullanmak bile fazla doygun gelebiliyor.
AMD doygunluk menüsünün de ekran görüntüsünü atın ve ekran kartı modelinizi de yazın.
Razer Cortex ile de doygunluğu değiştirmeyi deneyebilirsin.
Global ayarları mı değiştirerek yapıyorsun yoksa sadece Valorant profilini mi değiştiriyorsun?
Doygunluk barını arttırıp azalınca renkler değişiyor değil mi ayar çalışıyor?
Evet ayar çalışıyor ve ayarlar global sadece Valorant değil. Ben renksiz demiyorum, çok renk istiyorum. Bu ayarları yaptığımı söyledim. Başka ayarlar var mı diye sordum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.