Valorant iade ekranında alınan skin gözükmüyor

Biyonla

Centipat
Daha fazla  
Merhaba bugün dükkanıma İyon Phantom geldi onu alacaktım fakat Gece Pazarı'na da iyon op gelmişti bir DM atıp iade edecektim. İade yerinde 2 gün önce bir desenimin rengini açmıştım onu gösteriyor.
Ve bilet gönderdim bot yanıtladı normalde beklerim de market gece yenileniyor yardım edebilecek var mı?

Merhaba bugün dükkanıma İyon Phantom geldi onu alacaktım fakat Gece Pazarı'na da iyon op gelmişti bir DM atıp iade edecektim. İade yerinde 2 gün önce bir desenimin rengini açmıştım onu gösteriyor.
Ve bilet gönderdim bot yanıtladı normalde beklerim de market gece yenileniyor yardım edebilecek var mı?

Silaha radyanit harcarsan iade edemiyorsun.

Etmedim zaten.

Kanka önceden oluyordu o yüzden şey ettim offfff.

Bende Galeri Phantom alıp DM girdim 1 2 kill alıp çıktım. İade edilmiyor kaldım bu skinle. 😀ne güzel Battle Pass alacaktım param gitti ya.

Ben dün 5 de bilet gönderdim hala cevap yok.

Fazla bilet göndermeyin bence. 1 tane gönderip beklemek daha sağlıklı. Yani en azından Riot Games'in dediği şey bu. Banada hala gelmedi cevap. Ama belki iade ederler çünkü bir tane arkadaş skini geliştirip ticket attığında iade etmişler ve bu kurallarda yazıyor iade edilemez diye.

''Merhabalar,
Kankacım normalde geliştirilen ve kullanılan bir kaplama iade edilemez. Ancak bu seferliğe mahsus hesabını inceledim ve kaplamanı iade ettim. ^^ Umarım yeni kaplaman ile oyun oynarken eğelenebilirsin. ^^
Kendine çok iyi bak. 💕''

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı