Valorant için 12475 VP yeterli mi?

• Konuyu başlatan st4bil
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 126

st4bil

Decapat
Daha fazla  
Merhaba hocamlar. Valorant'a artık eskisi gibi para yatırasım gelmiyor son kez bir 12475 VP alsam zam gelmeden önce. Böyle arada Gece Pazarı'na mağazaya falan hoşuma giden bir şey gelince onu alsam diyorum. Sizce yeterli olur mu?

Şahsi fikrim bunun bir sonu yok. Son diyorsunuz ama her seferinde canınız başka bir skin çekiyor. Böyle böyle 15 tane bıçak aldım. Sadece 1 tanesini kullanabiliyorum. Pişman mıyım? evet.

Dediğim gibi her seferinde daha fazlasını isteyeceksiniz.

Şahsi fikrim bunun bir sonu yok. Son diyorsunuz ama her seferinde canınız başka bir skin çekiyor. Böyle böyle 15 tane bıçak aldım. Sadece 1 tanesini kullanabiliyorum. Pişman mıyım? evet.

Dediğim gibi her seferinde daha fazlasını isteyeceksiniz.
Böyle bir durumu arkadaşım yaşıyor maalesef her türlü şeyde popüler olanlar diyeyim 6-7 farklı skin var ben onu tutmasam varını yoğunu basacak. Bende öyle birşey olmaz uyarı için teşekkürler son defa alayım diyorum zaten bir çok itemim var genel olarak

Kanka canın ne istiyorsa onu yap biz ne diyelim?
Yeterli olup olmayacağını merak ettim teşekkürler mesajın için.

Merhaba hocamlar. Valorant'a artık eskisi gibi para yatırasım gelmiyor son kez bir 12475 VP alsam zam gelmeden önce. Böyle arada Gece Pazarı'na mağazaya falan hoşuma giden bir şey gelince onu alsam diyorum. Sizce yeterli olur mu?

Bence hayır. Herhangi bir skin seti bile en az 9K iken yeteceğini sanmıyorum.

Bence hayır. Herhangi bir skin seti bile en az 9K iken yeteceğini sanmıyorum.
Set değil hocam mesela güzel hoşuma giden bir skin gelir gece pazarına sallayayım Spectrum Phantom onu alır bırakırım

böyle derken geçen zamda 30k vp cekmistim su an bile cekesim geliyo ama cekmedim sen de yapma
Hesabınız dolu muydu hocam bende var güzel skinler böyle son kez atayım diyorum hani böyle nadir gelebilen birşey olur alırım diyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı