Valorant için 15-20 bin TL monitör önerisi

Hcm bende laptopa harici monitör alacağım AOC Agon AG256FS vs ASUS ROG STRIX XG259QNS bu ikisinde birini alacağım FPS oyunları oynadığım için laptop ASUS ROG G16, bağlantıyı da Type-C to DP kablosu ile yapacağım 360 Hz alabilmek için sizce hangi monitör daha iyi, daha kaliteli ve daha uzun götürür ?

Hcm bende laptopa harici monitör alacağım AOC Agon AG256FS vs ASUS ROG STRIX XG259QNS bu ikisinde birini alacağım FPS oyunları oynadığım için laptop ASUS ROG G16, bağlantıyı da Type-C to DP kablosu ile yapacağım 360 Hz alabilmek için sizce hangi monitör daha iyi, daha kaliteli ve daha uzun götürür ?
DP kablosu ile direkt bağlantı kurmazsanız 360hz alamazsınız.

Hcm bende laptopa harici monitör alacağım AOC agon AG256FS vs ASUS ROG STRIX XG259QNS bu ikisinde birini alacağım FPS oyunları oynadığım için laptop ASUS ROG G16, bağlantıyı da Type-C to DP kablosu ile yapacağım 360 Hz alabilmek için sizce hangi monitör daha iyi, daha kaliteli ve daha uzun götürür?

Ek olarak Alienware 24,5 360Hz modelini İtopya'dan indirimde 12.800 TL fiyatına aldım. Monitörden çok memnunum sadece ilk başta 27'den geçtiğim için alışamadım, alışmam 2 gün sürdü monitör yağ gibi hiçbir problemi yok tavsiye ederim.

Hcm internette Thunderbolt 4 çıkış ile yani type-c to dp ile 360 hz alan kişiler var

Ek olarak Alienware 24,5 360Hz modelini İtopya'dan indirimde 12.800 TL fiyatına aldım. Monitörden çok memnunum sadece ilk başta 27'den geçtiğim için alışamadım, alışmam 2 gün sürdü monitör yağ gibi hiçbir problemi yok tavsiye ederim.
bu linkteki bi arkadaş verdiğini söylüyor thunderbolt 4 te 360 hz

hcm ben yukarıda yazdığım iki modelden birini alacağım ,dell de güzel ama o ikisi arasında kaldım sizce hangisi daha iyidir ?

Son düzenleme:
Hcm internette Thunderbolt 4 çıkış ile yani Type-C to DP ile 360 Hz alan kişiler var.

Bu linkteki bir arkadaş verdiğini söylüyor Thunderbolt 4'te 360 Hz.

Hcm ben yukarıda yazdığım iki modelden birini alacağım, Dell de güzel ama o ikisi arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyidir?

Kesinlikle ROG.

hcm ben de öyle düşünüyorum, laptop rog harici mönitörüde rog almak istiyorum ama mesela aoc da arkada hoparlör var diye biraz daha iyi gibi geldi, fazla port var vs. tabi ama, rogu da istemiyorum değil hala tam karara varamadım bunları kullanan yada kullanan arkadaşlar biraz bilgi verse güzel olur...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı