Valorant için 20.000 TL hazır sistem önerisi

Bütçe
Max 20K
Çok teşekkür ederşm Valorant'ta ortalama kaç FPS aldırır bu sistem bana

Valorantta kaç fps aldırır dostum sence
Hocam net cevap için YouTube’a rx 6700 xt r5 5600, valorant yazarak bulabilirsiniz. Hangi ayarlarda kaç fps alacağınızı görebilirsiniz.

Çok teşekkür ederşm Valorant'ta ortalama kaç FPS aldırır bu sistem bana.

Valorant'ta kaç FPS aldırır dostum sence.

Hocam Valorant özelinde ekran kartının aşırı önemi yok, 1060 ile denedim yine yüksek FPS veriyor. Ben tercihimi NVIDIA'dan yana kullanmıştım. 6700 XT kas gücü daha iyi ama gerek var mı tartışılır, kişisel tercih. Rekabetçi ve ölüm maçı FPS değerleri fark eder, YouTube videolar var, rekabetçi maçtaki FPS değerlerine (örneğin Raze bombası FPS'i ciddi anlamda düşürüyor, ölüm maçında bu durum yok).

Bu fiyata çok iyi. Valorant testi:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ya senin Valorant'ta 400 FPS alman için 10klık sistem bile yeter ben anlamıyorum sadece Valorant CS için bu kadar para döken insanları.

Kim demiş yeter diye? Ölüm maçı videolarını izliyorsun sanırım? YouTube'ta yeni sistemi ile rekabetçi oynayan ve bunu paylaşan oyuncular var, videoları izleyebilirsin. Video kayıttan da 3 5 FPS fark eder. Ölüm maçı ile benim eski sistem bile +200 FPS alıyor.

Anakartı 150TL farkla ASUS TUF A520M yapıp alabilirsiniz.
RAPTOR-6700XT / INTEL I3-13100F / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR hocam hangisini önerirsin senin attığın mı hu mu yoksa işlemciyi 5600x yapıp rx 6700 almak mı

Anakartı 150TL farkla ASUS TUF A520M yapıp alabilirsiniz.

Hocam müsaitseniz bir sistem buldum farklarını bilemiyorum 19k bütçem var size atsam bir bakar mısınız daha önce ilgilenmiştiniz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı