Hocam Valorant özelinde ekran kartının aşırı önemi yok, 1060 ile denedim yine yüksek FPS veriyor. Ben tercihimi NVIDIA'dan yana kullanmıştım. 6700 XT kas gücü daha iyi ama gerek var mı tartışılır, kişisel tercih. Rekabetçi ve ölüm maçı FPS değerleri fark eder, YouTube videolar var, rekabetçi maçtaki FPS değerlerine (örneğin Raze bombası FPS'i ciddi anlamda düşürüyor, ölüm maçında bu durum yok).
Sinerji Baurus Ryzen 5 7600X 16GB 1TB NVMe M.2 SSD RTX4060Ti [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Kim demiş yeter diye? Ölüm maçı videolarını izliyorsun sanırım? YouTube'ta yeni sistemi ile rekabetçi oynayan ve bunu paylaşan oyuncular var, videoları izleyebilirsin. Video kayıttan da 3 5 FPS fark eder. Ölüm maçı ile benim eski sistem bile +200 FPS alıyor.
MESUT CEVIK-MC6 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 ve ASUS RX 6700 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
MESUT CEVIK-MC6 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 ve ASUS RX 6700 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.