Valorant için 200 TL mouse önerisi

Bütçe
200tl (220-230 civarında da bulursanız önerin)

mirac_34

Picopat
Makaleler
1
Sağlağım 200 TL bandında oyuncu fareyi arıyorum. Hafif olursa iyi olur. 220-230 TL civarında bulursanız da önerin sıkıntı yok.

GXT 180'i bende kendim bizzat kullaniyordum daha biraz once yeni bir mouse sipariş ettim. Fiyatina gore gercekten cok guzel bir mouse herhangi bir eksisini gormedim ama soldaki tuslarindan biri (buyuk ihtimalle benden kaynakli) daha calismiyor ama su ana kadar daha kotu bir yanini gormedim kisacasi tavsiye ederim.

İkisi de çift tıklama sorunlu. Benim attıklarım ne o zaman? Demek ki varmış. @JakerT4 uğraşın hocam şununla ya.

Onlar kullanim omru cok dusuk cok dandik yani oyuncu mouse sayilmaz o yuzden diyorum. Almisken G203 almakta fayda var hem sensorleri bir seye benziyor en azindan "Gaming Mouse" denilebilir.

200tlye aldıkların ile 50 tlye marketten aldıkların aynı kalitede olacaktır. Işıklayıp satıyorlar genelde. Yukarıda bahsedildiği gibi g102 g203 alırsan cok güzel olur ama bütçe bu diyorsan GXT 180 öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…