Valorant için 200 TL mouse önerisi

Bütçe
200tl (220-230 civarında da bulursanız önerin)
G102, G203 falan almaya calis 200 TL'ye mouse olmaz.

200TL'ye aldıkların ile 50 TL'ye marketten aldıkların aynı kalitede olacaktır. Işıklayıp satıyorlar genelde. Yukarıda bahsedildiği gibi G102 G203 alırsan cok güzel olur ama bütçe bu diyorsan GXT 180 öneririm

G203'ün iyi olduğunu ne dayanarak söylüyorsunuz? Sensör desen vasat Mercury sensör. Switch desen o da vasat çift tıklama yapıyor.
200 TL bütçe var ayrıca. G203 almak yerine buyur: https://www.hepsiburada.com/delux-m...i-oyuncu-mouse-siyah-pmw3389-pm-HBC000013XAD2
En baba sensörlerden 3389. Switch'ler Kailh GM4.0 Red. Arasan bulamazsınız bu özellikleri gidiyorsunuz sırf Logitech diye rezalet fare öneriyorsunuz şu marka takıntısını kafanızdan çıkarın biraz yenilikçi olun.

Hocam linkteki ürünü alabilirsin uygun fiyatlı olsun istyorsan kendim kullanıyorum memnunum.
Uygun fiyatlı dediğin ürünle arkadaşın bütçesi arasında 150 TL fark var az mı sence?
Bir tane daha markacı arkadaş. Merak ediyorum özelliklerine baktın mı hiç?
Bak bu ikisini karşılaştır sonra bana yaz hangisinin daha mantıklı olduğunu.

G203'ün iyi olduğunu ne dayanarak söylüyorsunuz? Sensör desen vasat Mercury sensör. Switch desen o da vasat çift tıklama yapıyor.
200 TL bütçe var ayrıca. G203 almak yerine buyur: https://www.hepsiburada.com/delux-m...i-oyuncu-mouse-siyah-pmw3389-pm-HBC000013XAD2
En baba sensörlerden 3389. Switch'ler Kailh GM4.0 Red. Arasan bulamazsınız bu özellikleri gidiyorsunuz sırf Logitech diye rezalet fare öneriyorsunuz şu marka takıntısını kafanızdan çıkarın biraz yenilikçi olun.
Kesinlikle katılıyorum. Kalih GM4.0 harika bir anahtar gerçekten. Gidip markacılarla uğraşmaktan zevk alıyorum.

Uygun fiyatlı dediğin ürünle arkadaşın bütçesi arasında 150 TL fark var az mı sence?
Hocam der şimdi MSI daha iyi diye. Anlamazlar böyleleri. Delux markasını duymamıştır bile.

Logitech hocam tabi iyi olacak (!)

Kimse iyi demedi. Giris seviyesi oyuncu mouse u ne onermemi bekliyosun?
He kanka öyle mi olmuş. Gitsin G102 G203 alsın dimi ondan sonra kalitesiz sensörün keyfinin sürüp çift tıklama sorunları yaşasın. Adamın bütçesi belli 200 lira. Önerilen ürünler belli.

Kendi kullandığım ürün ve memnun olduğum için önerdim 200 TL'ye alacağı mouse yerine böyle bir şey düşünebilir git illaki bunu al demedim burada arkadaş öneri arıyor ve herkes kendi fikrini söylüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı